A Hyundai i10 az Év Autója Angliában


Az angol CarBuyer internetes magazin idei választásán a vadonatúj Hyundai i10 minőségének, kifinomultságának, stílusának és értékének köszönhetően nemcsak a városi autók kategóriájában, de összességében is a legjobbnak bizonyult.  

„Hiába kicsi kívülről a Hyundai i10, mégis hatalmas tehetség.” – mondta Steve Fowler, a CarBuyer főszerkesztője. „Valódi nagyautós értékeket kínál alacsony árcédulával -  jól kidolgozott, tágas, luxuskiegészítőkkel felszerelt. Felveti a kérdést, vajon miért volt szükség eddig többet fizetni egy új autóért.”

A CarBuyer.co.uk csupán három éve indult, mára mégis Anglia egyik legelismertebb autóvásárlási tanácsadó portáljává lépett elő.


„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a CarBuyer az új generációs Hyundai i10-et választotta a 2014-es Év Autójának.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. Ez a Hyundai i30 2012-es győzelme után immár a második diadal. A díj híven tükrözi, hogy milyen messzire jutott a Hyundai az elmúlt években.”  

A győzelem valójában kettős, hiszen a Hyundai Santa Fe modellje a Legjobb nagyterepjáró kategóriában számos elismert gyártó modelljét is maga mögé utasította.


Az új Hyundai i10 vásárlói a legmagasabb fokú kényelmi és biztonsági felszereltségeket kapják, amelyek eddig csak magasabb szegmensekben voltak elérhetőek. Az autó komfortját automata légkondicionáló, fűtött kormánykerék és sebességszabályozó, míg biztonságát alapáron stabilitáskontroll és hat légzsák növeli.  
A Hyundai i10 2014 január végétől lesz kapható Angliában.

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei