Különleges Hyundai Trophy széria Ausztráliában


A Hyundai Australia ismét piacra dobta a korlátozott példányszámban kapható Trophy modellsorozatot, amelyben i30, Elantra és ix35 modellek kaptak extrafelszereltséget.

A Hyundai Australia legutóbb az eredeti i30 modell búcsúztatására készített Trophy néven egyedi változatot a modellből. Most ismét előrukkoltak a modellsorozattal, amelyben szintén az i30 kapta a főszerepet. 


Az i30 Trophy változat 1,8 literes benzines és 1,6 literes dízelmotorral kapható, 21 490, (kb. 4,2 mFt) illetve 24 790 (kb 4,9 mFt) ausztrál dolláros alapárában LED irányjelzővel felszerelt, elektromosan behajtható tükrök, 16 colos alufelnik és bőrülések kaptak helyet.  


Az i30 mellett az új Elantra is elérhető Trophy kivitelben, amely 16 colos alufelniket, bőrüléseket és bőrborítású kormánykereket és váltógombot ad az i30-éval azonos, 21 490 dolláros áron. Az i30 és az Elantra a hatfokozatú manuális váltó mellett 2 500 dollár felárért automata váltóval is kérhető.  


A cseh gyártásból származó, 2,0 literes GDi motorral ellátott ix35 Special Edition modellre épülő ix35 Trophy változat többek között belső tükörbe épített tolatókamerájával, ködlámpáival, automata fényszórójával, 17 colos, háromküllős alufelnijeivel, hűtött kesztyűtartójával, sötétített hátsó oldalüvegeivel és fűtött bőr üléseivel, kormánykerekével, váltógombjával tűnik ki a modell egyéb változatai közül. A kizárólag automata váltóval kapható ix35 Trophy ára 30 990 dollár (kb. 6,1 mFt).


Forrás: themotorreport.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai is bevezetheti autóiban a fizetős funkciókat

Alapvető értékek - Hyundai i30 1.4 MPi Life teszt

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését