A Hyundai Grand i10 lett az Év Autója Indiában


Az idén a Hyundai Motor India Limited vadonatúj Grand i10 modellje kapta meg a 2014-es Év Autója díjat Indiában, amelyet kiemelkedő minősége, felszereltsége és technológiája által nyújtott magas értéke miatt kapott meg.

A Hyundai Grand i10 az ország legnagyobb jelentőségű autóipari elismerését kapta India rohamosan növekvő autópiacán. Az Indiai Év Autója (ICOTY) tagjai között megtalálhatóak az ország legnagyobb tekintélyű autós szaklapjainak, mint a Top Gear, Auto India, Motoring, Car India, Overdrive, Auto Bild, AutoX, Hindu Business Line és az EVO magazinok szakavatott újságírói.

„Megtiszteltetésnek érezzük azt, hogy megnyertük India legrangosabb autóipari díját, a 2014-es Év Autója díjat.” – mondta B. S. Seo, a Hyundai Motor India Ltd. ügyvezetője. „A Grand i10 az indiai piac számára fejlesztett világszínvonalú termék, így az ICOTY 2014 díja fenomenális siker. A díj a Hyundai elkötelezettségét testesíti meg az indiai fogyasztók felé, akiket magas minőségű, tartós és megbízható járművekkel elégítünk ki. A Grand i10 modellünkkel a Hyundai megszilárdította divatdiktáló vezető pozícióját az indiai prémium kisautó szegmensben. Túlnyomórészt pozitív visszajelzéseket kapunk vásárlóinktól, a médiától és a zsűritől egyaránt. Köszönjük vásárlóinknak, hogy a Grand i10 nevéhez méltóan nagy siker lehetett.”


„Manapság az egyes autógyártók annyira versengenek egymással az egyes kategóriákban, hogy nehéz egyetlen autót kiemelni a sok közül.” – mondta Girish Karkena, a BBC TopGear India szerkesztője, az ICOTY 2014 zsűrijének elnöke, gratulálva a győzelemhez.” A különbségek nagyon gyakran elhanyagolhatóak, így a tisztességes szavazási rendszerünkkel az eredmény sokféle lehet. Az Indiai Év Autója díj tekintélyes elismerés és örülök annak, hogy most egy olyan kiváló autó kapta meg ezt, mint a Hyundai Grand i10. Az összesített szavazáskor teljes értékű autóként kimagaslóan jól szerepelt, amelyhez hozzájárult az autó hangulata is.”

A tavaly szeptemberben bemutatott Grand i10 prémium felszereltségével és stílusos formatervével letette névjegyét a Hyundai az indiai kompakt kisautók felső szegmensének képviselői között. 10 milliárd rúpiát meghaladó fejlesztési költségének eredményeként a modell már a bemutatása utáni második hónaptól bekerült az öt legkeresettebb indiai autótípusok közé. A szeptemberi országos bemutató követő 90 nap alatt már több mint 35 ezer elégedett indiai ügyfél számára került kiszállításra a Grand i10.


A Grand i10 formaterve modern, sportos, trendi és ugyanakkor progresszív. Az autót a Hyundai európai formatervező részlege készítette Németországban, felhasználva a márka globális Folyékony Szobrászat stílusirányzatának elemeit. A Grand i10-et az indiai ügyfelek számára továbbfejlesztették azért, hogy minél jobban kielégíthesse az egyre növekvő számú kompakt kisautók vásárlóit, akik értéket, stílust, teret, gazdaságosságot és magas technológia színvonalat várnak el az autóktól. A Hyundai Motor India és a Hyundai Motor Company Namyangban található fejlesztőközpontja éppen ezért már a koncepció kezdeti fázisától együtt dolgoztak az autó kialakításán.    

Forrás: hyundaiglobalnews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei