Thierry Neuville a Brüsszeli Autószalon sztárja


A Hyundai Motorsport első számú belga pilótája meglátogatta a Brüsszeli Autószalont, ahol egy sajtótájékoztató keretében értékelte az előtte álló raliszezont.

Az ünnepelt sztárként fogadott Thierry Neuville mellett természetesen ott volt másodpilótája, Nicolas Gilsoul, valamint részt vett az eseményen Michael Jochen, a Hyundai Automobile Eupen tulajdonosa, de Neuville barátnője és családja is jelen volt.


A tavalyi szezont másodikként záró 25 éves versenyző a sajtótájékoztatón ismét hangsúlyozta, hogy a Monte Carlo ralin elszenvedett gyors kiesése mennyire megviselte őt is és a csapatot is, mivel mindenki keményen dolgozott a sikeres debütálás érdekében. Ennek ellenére nagy előrelépés volt a verseny, amely alapján optimistán tekinthet a jövőbe.    


A mostani szezonban ugyan senki nem várhat csodákat, hiszen a cél továbbra is a tanulás, ám az idő előrehaladtával azért néhány dobogós helyezés egyáltalán nem kizárt. Győzelmi ambíciókkal ezek után inkább a jövő évi szezonban lehet számítani. Neuville rámutatott, hogy az ideihez hasonlóan tavaly is kiesett Monte-Carlóban, végül mégis csak kicsivel maradt le a világbajnoki címről.    

És valóban, a szezon még elég hosszú, a következő futamra február elején kerül sor Svédországban.

Forrás: ostbelgiendirekt.be

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei