A What Car? szerint a Hyundai i10 a legjobb városi kisautó


Az új generációs Hyundai i10 1,0 SE az angol What Car? magazin idei választásán a „Legjobb Városi Kisautó” címet szerezte meg, megelőzve ezzel a Volkswagen Up! és a Skoda Citigo modelljeit.

„Az eredeti Hyundai i10 mindig is a szerkesztőség és az olvasók kedvence volt annak értelmes, értékes ajánlata miatt. „ – mondja Chas Hallett, a What Car? magazin főszerkesztője. „Ennek ellenére a Hyundai most megcsinálta az elképzelhetetlent az új generációs i10 modellel, amely kiütötte a jól bevált márkákat a nyeregből. Az új jövevény fürge a városban és kifinomultabb, mint az összes konkurense. Ahol az új i10 valódi pontokat szerez, az a praktikum. A bővített hátsó térkínálat miatt tökéletesen alkalmas a mindennapi életre, amelyben akár négy felnőttet is kényelmesen szállíthat.”

Több mint öt évvel elődje megjelenése után az új generációs i10 tökéletesen megtestesíti a márka városi kisautószegmensének jelentős fejlődését. A Hyundai már több mint 110 ezer darabot eladott a 2008 áprilisától kapható eredeti i10 modellből az Egyesült Királyságban, ami a modell európai értékesítésének egyharmadát teszi ki. Az új generációs i10 még kifejezőbb külső-belső formaterve, nagyvonalú kényelme, minősége és biztonsági felszereltsége tovább fokozza a modell vonzerejét.  


„Nagyon örülünk annak, hogy az új generációs Hyundai i10 modellt a What Car? magazin ilyen nagyra értékelte ebben a nagyon versenyképes piaci szegmensben.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Az új generációs i10 nagyon fontos autó számunkra, amelynek hitelét annak értéke, komfortja és praktikuma mellett stílusa, kifinomultsága és felszereltsége támasztja alá, amely tulajdonságokat eddig csak egy jóval drágább autóban találtak meg a vásárlók.”   

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei