Ausztráliában is megjelent a frissített Hyundai Elantra


Immár Ausztráliában is elérhető a Hyundai Elantra módosított változata, amely magasabb felszereltsége mellett a helyi viszonyokhoz igazodó felfüggesztést is kapott.

A Hyundai Motor Company Australia az idei év elejétől forgalmazza a stílusosabb, jobban felszerelt és jobban kezelhető új Elantra modellt, amelynek indulóára 20 990 ausztrál dollár (kb. 4,2 mFt), vagyis ezer dollárral magasabb, mint a kifutó modellé volt.


A Hyundai Elantra II Active alapváltozatában ködlámpák, 15 colos acél kerekek, hátsó tolatóradar, sebességszabályzó, 5 colos érintőkijelzős, bluetooth kihangosítóval felszerelt rádió-CD és Flex Steer kormányrásegítés-változtató rendszer kapott helyet. Egyetlen változatként az Activehoz elérhető a hatfokozatú manuális váltómű, 2 200 dollárért azonban már hatfookozatú automata váltó is kapható hozzá.


A közepes Elite és Premium modellekhez többek között 16 és 17 colos alufelnik, tolatókamera, 7 colos navigációs rendszer, Supervision műszeregység, xenon fényszórók és napfénytető is jár. Ezek a változatok kizárólag hatfokozatú automata váltóművel érkeznek Ausztráliába. A legdrágább Elantra Premium fűthető bőrülésekkel, LED nappali menetfénnyel 30 190 ausztrál dollárba (kb. 5,9 mFt) kerül.


Az Elantra II modelleket továbbra is a Hyundai 1,8 literes „Nu” négyhengeres, 148 lóerős benzinmotorja hajtja, amely manuális váltóval 6,6, míg automatával 7,1 literes fogyasztással rendelkezik.

Az Ausztráliába érkező Elantra modellek felfüggesztéseit a Hyundai ausztrál mérnökei a helyi viszonyokhoz igazították, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek a vásárlók elvárásainak.  

Forrás: motoring.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei