Európában is hódítani készül a Hyundai Genesis


A Hyundai Motor európai terjeszkedésének egyik kulcsfontosságú modellje a megújult Genesis második generációja, amelynek bevezetésére különleges kampánnyal készülnek.

A nyolcvanas években a japán Nissan és Toyota márkák hatalmas ambíciókkal kopogtattak az európai piac kapuin, ahol a kompakt és olcsó modelljeik hamar kedveltté váltak, ám még így sem tudták meggyőzni az európai vásárlók többségét.  

A japánok európai piaci részesedése manapság 4 százalék körül mozog annak ellenére, hogy a modellkínálat bővítésével szupersportkocsikat és luxusmárkákat is bevezettek. Érthető tehát, hogy az említett márkáknál később piacra lépett Hyundai Motor Company óvatosan nyilatkozik a 4 százalékos remélt részesedésükről.    

„A második generációs Genesis modellünk európai bevezetésekor a prémium marketingre és a tesztvezetési lehetőségekre fókuszálunk.” – mondta egy magas rangú Hyundai tisztviselő, aki kifejtette, hogy a potenciális ügyfeleknek lehetőséget fognak biztosítani arra, hogy saját maguk hasonlíthassák a Genesist a Mercedes-Benz E-osztályhoz és a BMW 5-ös sorozatához.

Az ötlet nem újdonság, hiszen korábban a Hyundai a koreai piacon is hasonló módszerrel próbálta népszerűsíteni autóit, amikor a koreai ügyfelek összehasonlíthatták a Hyundai i30-at a Volkswagen Golffal, a Sonatát a Toyota Camryval és a Genesist a Mercedes-Benz E-osztállyal.  


A hírek szerint a Hyundai már az elmúlt év végén végrehajtott néhány összehasonlító tesztet Koreában, amelyben az első generációs Genesist a Mercedes-Benz E-osztályhoz és a BMW 5-ös sorozatához hasonlították.

Az új Hyundai Genesis álcázott példányának menetpróbáján szerzett saját tapasztalataimat itt olvashatjá(to)k.

Forrás: businesskorea.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei