Alacsonyabb áron többet ad az új Hyundai Azera


Mostantól alacsonyabb áron kínálja Azera modelljét a Hyundai, hogy ezzel keltse fel az érdeklődést a modell iránt Amerikában.

A Hyundai Azera modellből tavaly októberben még 751, míg novemberben már csak 512 darab kelt el az Egyesült Államokban, így az amerikai képviselet úgy döntött, hogy az eladások fellendítésére 1 250 dollárral csökkenti az új modellévre érkező Azera alapárát, miközben alapfelszereltségét bővítik, valamint új felszereltség csomagot is bevezetnek.  

A 31 ezer dollárért kínált alap Azera mostantól 6 colos, tolatókamerával felszerelt LCD kijelzővel rendelkezik, de a felszerelés részét képezi a holttérmentes vezetőoldali tükör és a 3 évig ingyenesen igénybe vehető Hyundai biztonsági csomag, amelyben egyebek mellett baleset esetén automatikus vészjelzés is megtalálható.

A Limited felszereltség 34 750 dollárért 8 colos navigációs rendszer, különlegesen megvilágított műszeregység és automatikusan behajtható külső tükrök járnak. Ennél a felszereltségnél nem kell külön felárat fizetni a bőrbevonatú és szellőztetett első ülésekért sem.

Az Azerát továbbra is a Hyundai 3,3 literes V6 GDI motorja mozgatja, amelynek 293 lóerős teljesítménye mellett városban 12,4, míg országúton 8,1 litert fogyaszt az autó, amellyel az Azera a kategória középmezőnyébe tartozik.

Forrás: blogs.automotive.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei