Mégsem a Santa Fé stílusát örökli a Hyundai kisterepjárója


Az Indian AutosBlog.com szerint a Hyundai jövőre érkező kiskategóriás terepjárója formailag nem követi majd a legutóbb bemutatott Santa Fét.

Az indiai szaklap munkatársait a világ számos tájáról érkezett kollégáival együtt a Hyundai egy ötnapos program keretében invitálta Dél-Koreába, ahol megismerkedhettek a vállalat múltjával, jelenével és jövőjével, miközben végiglátogatták a vállalat létesítményeit.

A program harmadik napján a csoport ellátogathatott a Hyundai-Kia namyangi fejlesztőközpontjába, ahol lehetőségük volt az Eon és a HB20 fejlesztésében is részt vevő Casey Hyun vezető formatervezővel is beszélni.  


Arra a kérdésre, hogy vajon a Hyundai a Santa Fe „Storm Edge” formatervezési filozófiáját a jövő hobbiterepjáróira is kiterjeszti-e, Hyun elmondta: ”a Storm Edge arra a bizonyos egy autóra (Santa Fe) készült koncepció volt és nem lesz egy sorozat része. A folyékony szobrászat autóink fő formai filozófiája, így a terepjáróéké is.”

Hyun emellett egy prezentációt is tartott a folyékony szobrászat 2.0 névre keresztelt új irányzatból, amelynek első képviselője a már bemutatott Genesis. A 2.0 szlogenje továbbra is a „Modern Premium”, amelynek megjelenítésére szolgál az eddigieknél egyszerűbb hatszögletű hűtőmaszk, míg a Genesis szárny alakú emblémája továbbra is jelzi az autó hovatartozását. Ezenfelül alumínium indítógomb, prémium minőségű anyagok és kidolgozások teszik jellegzetessé és kiemelkedővé az új formai elgondolást.

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei