Hanninen óvatosan nyilatkozik a Hyundai teljesítményéről


Juho Hanninen, a Hyundai Motorsport egyik versenyzője óva inti a rajongókat, hogy túl sokat várjanak a márka raliba való idei visszatérésétől.

„Ez még mindig csak tesztelés, még rengeteg munka vár ránk, tényleg!” – mondta Hanninen, aki először a februári Svéd Ralin ül a Hyundai i20 WRC volánja mögé. „Ha tudják, hogyan szerepelt a Volkswagen az elmúlt évben, akkor pontosan tudják, mi vár a Hyundaira jövőre, ám úgy vélem, nem vagyunk azonos súlycsoportban, így nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt.” – mondta.   

Hanninen biztos abban, hogy Finnországban is volánhoz ül majd, ám a program többi részéről még nem döntöttek. Mivel a finn pilóta már a fejlesztés kezdeti szakasza óta tesztelte az autót, így ő szerezte a legtöbb tapasztalatot az i20 WRC raliautóval, így pontosan össze tudta hasonlítani azt az idén Monte Carloban, Svédországban és Finnországban vezetett M-Sport Fiesta RS WRC-vel.

„A két autó teljesen eltérő, bár ez természetes is, hiszen az egyik autót már régóta fejlesztették, míg a másik még kezdeti fejlesztés alatt van.” – mondja Hanninen. „Úgy fogalmaznék, hogy még mindig van mit tenni minden területen, de éppen ezért vagyunk mi itt. A fontos, hogy azonnal ne számítsunk túl sokra.”  

Forrás: maxrally.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei