Álcázatlanul a Hyundai Accent frissített változata


A Hyundai Accent kínai változatának frissített példányát sikerült lefotózni nemrég, amely alapján az autó külseje nem sokban különbözik a korábbitól.

A Hyundai először egyik legnagyobb piacán, Kínában mutatta be az Accent (a helyi piacon Verna) most futó generációját, még 2010-ben. Később a modell Accent, Solaris néven is bemutatkozott Koreában, Oroszországban és szintén Verna néven Indiában. Az autó mindenhol hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően a stílusos külsőnek, a remek alapfelszereltségének, Indiában pl. havonta átlagosan 4 300 darab kelt el belőle a tavalyi év folyamán.  


A most megjelent kínai kémfotók alapján a Hyundai elkészült a Kínának szánt felújított Verna modellel, amely hátulról csupán a lökhárítóba épített fényvisszaverők formájában tér el a korábbi verzióktól. Elöl azonban jóval többet változott az autó, habár a kínai változatok már kezdettől fogva egy kicsit eltértek a többi modelltől: megváltoztak a fényszórók, valamint a hűtőrács, amellyel az autó megjelenése a nemrég bemutatott Mistrára emlékeztet.

Azt még nem lehet tudni, hogy ezek a változtatások a modell más piacain is megjelennek-e, hiszen a formai elvárások mindenütt mások.

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei