Kívül-belül lefotózták a Hyundai új kisterepjáróját


A Hyundai készülő kiskategóriás terepjáróját ezúttal Kínában sikerült lefotózni, sőt fény derült belső terének néhány részletére is.

A Hyundai komolyan készül betörni a kiskategóriás terepjárók közé, amely modell tesztpéldányai a világ minden táján megfordulnak. Legutóbb Kínában sikerült néhány felvételt készíteni az új autóról. A kínai média képviselői szerint a Hyundai már idén, az áprilisban megrendezésre kerülő 2014-es Pekingi Autókiállításon bemutathatja az új autót.  


Az iFeng kínai internetes oldal szerint a Tucson/ix35 modellek alá pozícionált mini terepjáró akár az ix25 nevet is kaphatja, amelynek tengelytávja 2 570 mm körüli lehet. A belső térről készült felvételeken ugyan nem látszik a műszerfal kialakítása, az azonban látszik, hogy az ülések, a kartámasz és a szövetek a kiskategória átlagánál jobb minőségűek.


A hátsó utastérről készített felvételen állítható fejtámlák alapján az új modell egyértelműen ötszemélyesként tervezik bemutatni. A két első ülés kiképzése tágas hátsó lábteret eredményez, a két ülés közötti részre pedig még egy hátsó levegőkiömlő is jutott.

A Hyundai új kisterepjárójának további kémfotói a blog Facebook oldalán található.

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei