Európai formatervezési díjat kapott a Hyundai és az új Genesis


A Münchenben nemrég megtartott ünnepségen az iF Design Award a vállalat modelljeinek formaterveiért a Hyundai Motornak több díjat is megítélt.

Az eseményen a Hyundai vadonatúj Genesis modelljét a 2014-es IF Termékdizájn díjával jutalmazták a Közlekedési forma Különleges járművek kategóriájában. A zsűri szigorú bírálati folyamat után a Hyundai luxuslimuzinjának ítélte oda a díjat.
  

A Genesis győzelme alátámasztja a Hyundai globális termékpolitikájának célkitűzését, amely szerint a megfelelő autókat gyártják a megfelelő régiók számára. A külső formaterv a Folyékony Szobrászat továbbfejlesztett megjelenítését mutatja be, a nagy tengelytáv és a rövid túlnyúlások kihangsúlyozzák a letisztult vonalvezetést és az autó természetes egyensúlyát. Belül a technológia magas szintje és felszereltsége a Hyundai képességeit demonstrálja és megerősíti a márka elkötelezettségét a várakozásokon felüli érték biztosítására.    

Ahogyan az autó egy díjnyertes formatervét a magas fokú vezetési biztonsággal és kényelemmel ötvözi, úgy a vásárlók a Genesis egyedülálló tulajdonságait egy exkluzív vásárlási élményként élvezhetik.


„Az iF zsűrijének elismerése újabb bizonyítéka a Hyundai utóbbi években végrehajtott formai átalakulásának” – mondja Peter Schreyer, a Hyundai Motor Company elnöke, formatervezési vezetője. „A márkával kapcsolatban az én elképzelésem több kapcsolatot létrehozni a vásárlókkal. A forma a márka és annak értékeinek elsődleges kifejezésére szolgál, amely kapcsolatot teremt. A Hyundai modellek formaterveinek továbbfejlesztett szintjét képviselő vadonatúj Genesis megmutatja, hogyan működik ez a szegmensek között és az európaiak máris érzelmi szinten kapcsolódnak hozzá.”

A 61. alkalommal kiosztott díjak nyerteseit egy szakértőkből álló nemzetközi zsűri ítéli oda. Az International Forum Design GmbH (iF) által szervezett díjak három kategória kiváló formáinak elismerésére szolgálnak: termék, csomagolás és kommunikáció.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei