A Hyundai a 2014-es Moszkvai Autószalonon


A Hyundai teljes termékkínálata mellett különleges modellekkel készült az idei Moszkvai Autókiállításra, ahol Genf után bemutatták az Intrado tanulmányt is.

A Hyundai az idei Moszkvai Nemzetközi Autókiállítás alkalmával rendezett sajtótájékoztatóján megjelent Chon Isona, a Hyundai Motor alelnöke, valamint Bi-Son Laka, aki a Koreai Köztársaság oroszországi nagykövete is. Mellettük természetesen ott volt a Hyundai Motor CIS ügyvezetőjeként Ku Jon Gi, aki elmondta: „Ma az orosz autópiac az egyik legfontosabb az autógyártók számára, így a Hyundai számára is, amely jelentős sikereket ért el a piacon. 2014 első hét hónapjában 104 ezer új autót értékesítettünk, amely 6,5 százalékkal több, mint tavaly ilyenkor.”


A Hyundai jelentőségét szimbolizálva a márka kiállítási standja hét témacsoportban különböző szektorokra oszlott: Hyundai Premium, FIFA, WRC, Hyundai MotorStudio, Solaris bestseller, Moszkva 2014 és Poly Robot.


A kiállítás legnagyobb szenzációja az Intrado koncepció bemutatkozása volt, amely betekintést enged a vállalat jövőképébe, hiszen az autó formavilága és technológiai színvonala mindazt tükrözi, amely a későbbiekben a Hyundai szériamodelljeiben is visszaköszön majd.


A Hyundai nagy figyelmet fordított a MotorStudio koncepcióra is, hiszen a Szöulban nemrég megnyílt központ után még az idei év második felében megnyitja kapuit egy ugyanilyen létesítmény Moszkvában is. A Hyundai MotorStudio létrehozásának célja, hogy az vállalat történetének, szerteágazó leányvállalatainak és kínálatának bemutatásával az emberek még jobban megismerjék a márkát, megértsék, azonosuljanak a vállalat célkitűzéseivel.  


Természetesen a standon különleges figyelem jutott a márka abszolút legkedveltebb modelljének, a nemrég frissítésen átesett Hyundai Solaris modellnek is. A kívül új lökhárítókat, hűtőrácsot, átalakított fényszórókat és ködlámpákat viselő modell felszereltségében és kényelmébe is sokat fejlődött az eddig készült változatokhoz képest.


A Hyundai Premium szekcióban természetesen a márka felsőkategóriás prémium modelljei voltak kiállítva, így a vadonatúj Genesis és az Equus, amelynek hazáján kívül egyedül itt került bemutatásra az Equus Limousine változata. Az autók mellett itt maketten is bemutatták a Hyundai saját HTRAC összkerékhajtási rendszerét, amely először a Genesisben mutatkozott be. ezen túlmenően a Veloster Turbo 1,6 T-GDI, a Genesis Lambda 3,8 GDi, valamint a Santa Fe 2,2 CRDi R sorozatú dízelmotorját is megcsodálhatják az érdeklődők.   

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei