A J.D. Power szerint a Hyundai Accent a legvonzóbb kisautó


A J.D. Power legfrissebb felmérése szerint a 2014-e Hyundai Accent teljesítménye, kidolgozása és berendezése a legvonzóbb kisautóvá teszi a kategóriában, miközben a koreai márka a szervezet felmérésének összesítésében a legjobban teljesített.

Ez az első olyan alkalom a felmérés történetében, amikor egy nem prémium autómárka nemcsak a legvonzóbb (APEAL) kategóriában, de Kezdeti Minőség felmérésében (Initial Quality Study - IQS) is győzedelmeskedett. Az APEAL 19 éve vizsgálja az autótulajdonosok a vásárolt autóik formatervével, felszereltségével, kidolgozásával és teljesítményével kapcsolatos véleményét, amelyet egy 1 000 pontos skálán értékelnek.      

Csupán egy hónapja a J.D Power IQS felmérésében nem prémium márkaként a Hyundai gyűjtötte a legmagasabb pontszámot, miközben a Genesis, az Elantra és az Accent külön-külön is kategóriájuk első helyezését érdemelte. Az idei APEAL felmérésben a Hyundai ismét a legmagasabb pozícióba kvalifikálta magát a nem prémium márkák között, amellyel öt ranghelyet ugorva összesítésben a 13. helyen végzett.  


„Nagyon örülünk annak, hogy a J.D Power APEAL felmérésében elismerték az Accent modellünket” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési alelnöke. „Ez különösen az egy hónappal korábban kihirdetett, a valaha volt legjobb minőségi elismerés után örömteli.”

Ezeken túlmenően a 2014-es Hyundai Sonata az eddigi legszorosabb versenyben mindössze két ponttal (821-ből 819 ponttal) lemaradva harmadikként végzett a kategóriájában. A Hyundai Veloster a kompakt sportkocsik mezőnyének második helyén végzett. „Arra számítunk, hogy a 2015-ös Sonata még jobb eredményt ér el jövőre” – tette hozzá O’Brien.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei