Több ezren voltak az idei Hyundai családi napon


A hagyományok szerint idén is megrendezésre került a Hyundai Family Day, amelyre a napos idő és a rengeteg szórakoztató program miatt több ezren voltak kíváncsiak.

Az idén immár ötödik alkalommal rendezték meg a Hyundai nosovicei gyárában a Hyundai családi napját, a Hyundai Family Day-t, amely szokás szerint az üzem előtti hatalmas területen zajlott. A rendezvényre a Hyundai munkatársai és beszállítói csapata mellett elsősorban a családtagok, valamint a környező települések lakói vettek részt. A délutáni szórakoztató programokra így több ezer látogató gyűlt össze.


„Többször is kilátogattam az idei rendezvényre. Remek dolog látni, hogy mennyi ember jött itt össze és szórakozik. Szeretném megköszönni a HMMC-nek, hogy ismét megrendezte ezt a családi napot” – mondta Jiří Carbol, a közeli Dobrá polgármestere. Nošovice városának első embere, Miroslav Kačmarčík szintén részt vett a rendezvényen: „Sok nosovicei lakossal találkoztam itt. Remek volt a hangulat, jól szórakoztak” – írta le benyomásait.


A Hyundai Family Day hagyományosan sokféle szórakozási lehetőséget kínált, amelyek között vonzó nyereményjátékok éppúgy szerepeltek, mint a tradicionális cseh és koreai ételek kóstolási lehetőségei. A gyerekek között nagyon népszerű volt az ugrálóvár, a körhinta és a dodzsem. A fő színpadon felléptek a világbajnok freestyle táncosok és Petr Kolář együttese is. a színpadon Ruda szórakoztatta a nézőket, aki később így nyilatkozott: „Azt hittem sokkal kisebb ez a gyár. Ha nem lenne navigációm, eltévedtem volna. Az emberek és a hangulat bámulatos.”  


A szombati program egy részét a Hyundai Logo Park belső terében tartották meg, amely relaxációs zónaként is szolgált. Voltak kisvonatok és frissítőket is kaphattak a látogatók. A dolgozók így nyilatkoztak az eseményről: „Nagyon jól érzem magam ezen a rendezvényen. Jó, hogy a vállalat nemcsak a munkásaival, de azok családjaival is törődik. Jól szórakozhatnak együtt és láthatják, hol dolgoznak családtagjaik” – mondta Jan Kubatý, a festőüzem vezetője. „Rendszeresen jövök ide a barátaimmal és ismerőseimmel. Nagyon tetszenek a látnivalók és a koncertek” – tette hozzá Miroslav Gawlík, a váltóüzem munkatársa.


Ahogyan a korábbi években is, a látogatók bejárhatták a gyár egyes részlegeit is. Több, mint 2 600 látogató vett részt ezeken a csoportos gyárlátogatásokon, ahol lehetőségük volt látni a termelési részegységeket, a présüzemet, a hegesztőüzemet, a váltóüzemet és a végszereldét. „Első alkalommal vagyok itt és le vagyok nyűgözve, milyen tökéletes a szervezés. Nem láttam még ilyet azelőtt” – mondta a látogatók egyike.


„Szerencsére az időjárás mellénk állt. Nagyon élveztem az idei Hyundai Family Day-t és örülök annak, hogy a rendezvényre ilyen sok munkatársunk és helybeli kilátogatott” – mondta büszkén Dongwoi Choi, a Hyundai Motor Manufacturing Czech nemrég kinevezett elnöke.  

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei