Két héten belül bemutatkozik az új Hyundai i20 Indiában


A Hyundai Motor India bejelentette, hogy augusztus 11-én lerántják a leplet a vadonatúj „Elite i20” modelljükről.

A Hyundai tavaly az új i10 modelljét már jóval a Frankfurti Autószalon előtt, még augusztusban bemutatta Indiában, amikor az indiai Grand i10 mellett megismerhettük az Európának szánt változatot is. Úgy tűnik, most ugyanez ismétlődik meg az új i20 esetében.
  

A koreai gyártó két előzetes rajzot is közzétett az új modellről, amelyet a Hyundai Motor európai fejlesztőközpontjában, a németországi Rüsselsheimben terveztek. A Hyundai népszerű kisautójának új generációja a márka kifinomult és egyedi Folyékony Szobrászat 2.0 formatervezési filozófiájának stílusjegyeit viseli magán.

A hosszú motorház és a nagyvonalú alak erős kiállásúvá tette a vadonatúj i20 formáját. A karosszéria oldala a formai játszadozások ellenére tiszta és egyszerű, a C oszlopra került fekete betét optikailag kiemeli az autó hosszúságát.


Az autó elejét uraló hatszögletű hűtőmaszk merészen új értelmezésben helyezkedik el, ahol egy vékony vízszintes vonal köti össze a fényszórókat. Hátul a körbeérő ablak a hátsó lámpatestek egyedi elrendezésével és az autó hátsó részének arányaival teszi különlegesséaz új i20-at.

Az új „Elite i20” modellre mától vesznek fel előrendelést a Hyundai indiai kereskedői.

Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei