A szomszédban forgatták a Hyundai i20 reklámfilmjét


A Hyundai i20 indiai piacra szánt változatának reklámfilmjét a szomszédos Romániában forgatták, román főszereplőkkel.

Éppen egy hete ismerhette meg a világ a Hyundai vadonatúj, második generációs i20 modelljének formavilágát. A törökországi Izmitben működő Hyundai üzemben még csak készülnek a gyártásra, ám Indában már megkezdődött a tömegtermelés, a szalonokba is megérkeztek már az első autók.


A piaci bevezetéshez igazodva Indiában már fut az autó akciódús reklámfilmje is, amely egy titkos ügynök látványos menekülését mutatja be. A bollywoodi szuperprodukciókhoz méltó, közel két perces filmet azonban nem Indiában vették fel, az utcai jelenetekben látható épületek európai stílusúak, akárcsak a szereplők.


Ez nem véletlen, hiszen a jeleneteket a román fővárosban, Bukarestben vették fel, a főbb szerepeket pedig két román színész, Alina Puşcaş és Adrian Nartea játszották. Mellékszereplőként felismerhetünk még egy Peugeot 206-ost, valamint egy Dacia (talán Sandero) modellt is. Mindkét autót eléggé eltorzítottak ahhoz, hogy ne lehessenek felismerhetőek, sorsuk azonban közös: az új i20-at üldözve összetörnek.


A filmet a hollywoodi tapasztalatokkal is rendelkező Alexander Paul rendezte, a kampányt magát pedig a Hyundai csoporthoz tartozó Innocean médiaügynökség vezényli. A reklámból készült 60 másodperces és 100 perces változatok mellett nyomtatott és közösségi médiában is megjelennek a hirdetések.


Forrás: informatiiauto.ro

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei