Az új modellévre enyhén módosítottak a Hyundai Elantrán


Miután tavaly modernizálták, a 2015-ös modellévre új felszereltségekkel és új színekkel bővült a Hyundai Elantra amerikai változatának kínálata.

A 2015-ös Hyundai Elantra SE alapváltozata hatfokozatú manuális váltóval 50 dollárral többe, azaz 18 060 dollárba (kb. 4 mFt) kerül, amelyhez kereken ezer dollárért kérhető a hatfokozatú automata. Az SE alapkivitelben azonban alapáron jár az alufelni, az USB csatlakozós műholdas rádió, a tempomat és a távirányítású központi zár. Az alapkivitelhez 900 dollárért kínált Popular Equipment (népszerű felszereltség) csomagban ezekhez nagyobb kerekek, ködlámpák, érintőképernyős, telefon-kihangosítóval és tolatókamerával felszerelt rádió és automatikus fényszóróvezérlés kapható, míg újdonságként elérhető a 750 dolláros Style csomag, amely napfénytetőt, bőrkormányt, ledes betéttel rendelkező projektoros fényszórókat és króm, alumínium betéteket ad hozzá az Elantra alapváltozatához.  


A tavalyi frissítéskor bevezetett, 2,0 literes motorral szerelt Elantra Sport 22 410 dolláros (kb. 4,96 mFt) árában nagyobb alukerekek, sportos hangolású futómű, nyomógombos indítás, elektromos vezetőülés, bőrülések, ledes hátsó lámpatestek, fekete krómozott hűtőrács és napfénytető kapott helyet. Az 1 200 dolláros Sport Tech csomagban a fentiekhez prémium audiorendszerrel ellátott navigáció és a Hyundai saját BlueLink telematikai rendszere társulhat.    


A 2015-ös Hyundai Elantra csúcsmodelljeként a Limited változat orrában ugyan ismét csak az 1,8 literes benzinmotort találjuk,  22 510 dolláros 8kb 4,98 mFt) alapárában viszont kívül 17 colos alufelnik, krómozott betétek, ledes hátsó lámpák, míg belül elől-hátul fűtött bőrülések találhatóak meg. A korábban Tech csomag átadta helyét az Ultimate csomagnak, amely 2 400 dolláros ára 350-nel kevesebb, mint korábban, viszont a korábbiakhoz hasonlóan megtalálható bene a prémium audiorendszer navigációval, a napfénytető, az automata klímavezérlés és a nyomógombos indítás. A fullosan felszerelt 2015-ös Elantra Limited így 24 910 dollárért (kb 5,5 mFt) elhozható.  


A 2015-ös modellévre az Elantrához négy új színt (Quartz Fehér Gyöngy, Symphony Ezüst, Lakeside Kék és Shale metálszürke) is kevertek, míg a Sport modellhez mostantól Monaco fehér színt is lehet kérni.

Forrás: automobilemag.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei