Az indiai kormányzat kedvezményesen juthat Hyundai modellekhez


A Hyundai Motor India árengedménnyel csábítja a márkához az indiai kormányzati dolgozókat, akik modelltől függően akár 30 ezer rúpiás engedményt is kaphatnak.

A Hyundai Motor India az eladások élénkítésére bejelentette az „India büszkesége” kampányt, amelyet kifejezetten az indiai központi és állami kormányzati dolgozók részére fejlesztettek ki. A program részeként az állami szervek dolgozói a koreai vállalat különböző modelljei közül válogathatnak, amelyek megvásárlásához akár 30 ezer rúpia kedvezményt is kaphatnak.


„Nagy örömünkre szolgál, hogy bevezethetjük az ’India büszkesége’ kampányt, amellyel még szorosabbra fűzhetjük kötelékeinket a kormányzat értékes dolgozóival” – kommentálta a bejelentést Rakesh Srivastava, a Hyundai Motor India értékesítési és marketing alelnöke. „Ezzel a rendszerrel szeretnénk még kedvezőbb helyzetbe hozni az állami dolgozókat ahhoz, hogy a Hyundai család tagjaivá válhassanak. Biztos vagyok abban, hogy ezen kampányunkkal még erősebbé tehetjük kapcsolatunkat az indiai ügyfelekkel.”   

Nemrég a vállalat kiszállította a 90 ezredik Grand i10 modellt, így az autóból havonta mintegy 10 300 darab talál új gazdára. Emellett a nemrég bemutatott Xcent kompakt lépcsőshátú kisautó is jelentős sikereket könyvelhetett el, hiszen a várakozási idő meghaladja a két hónapot, miközben a kereslet 12,8 százalékkal emelkedett az elmúlt hónapokban.


A különleges értékesítési bónusz mellett a Hyundai nem feledkezett meg már meglévő ügyfeleiről sem, hiszen legutóbbi szervizkampányával a monszunszezon miatt megnövekedett terhelésre hívja fel a Hyundai tulajdonosok figyelmét és egy ingyenes átvizsgálást ajánl ezen időszak alatt.  

Forrás: cardekho.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei