Elégedettek Amerikában a Hyundai Tucsonnal


A 2014-es AutoPacific járműelégedettségi felmérésében a vásárlók leginkább a Hyundai Tucson modellel a legelégedettebbek a kategóriában.

Az AutoPacific járműelégedettségi felmérés ötven különböző területen méri a tulajdonosok elégedettségi szintjét, kezdve a belső tér kényelmével egészen a gazdaságosságig és a teljesítményig. A dél-kaliforniai székhelyű autóipari kutatóintézet tanulmánya 92 ezer újautó-vásárló véleményét foglalja össze.


„A Hyundai Tucson az iparág egyik leggyorsabban fejlődő kategóriájának kemény versenyében aratott döntő győzelmet” – mondja George Peterson, az AutoPacific elnöke. „A Tucson győzelmét az autó átfogó kiválósága, a jellegzetes formaterv, a jó üzemanyag-fogyasztás, a Hyundai hosszú garanciája és a meggyőző árazás együttese hozta meg a modellnek.”

A stílus és funkció kombinációjaként ismert Hyundai Tucson motorválasztéka egy 2.0 literes Nu és egy 2,4 literes Theta II közvetlen befecskendezéses GDI benzinmotorral bővült 2014-re. A Tucson új GDI motorjait vadonatúj SACHS szelektív lengéscsillapítói egészítik ki, amellyel optimálissá vált az autó futása, kezelhetősége és vezetési kényelme. A 2014-es Tucson természetesen rendelkezik a Hyundai Blue Link biztonsági, szerviz és információs telematikai rendszerével, két fokozatban állítható hátsó üléstámlákkal és nagyobb, 7 colos érintőkijelzővel felszerelt, HD rádióval ellátott navigációs rendszerrel is.


„Az AutoPacific járműelégedettségi elismerés fontos visszajelzés, hiszen a Hyundai folyamatosan szeretné ügyfelei igényeit kielégíteni” – mondja Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezési részlegének vezetője. „Örülünk annak, hogy a Tucson tulajdonosok ilyen jól értékelik döntésüket – amely remek visszajelzés a Hyundai kategóriavezető szabadidő-autójára nézve is.”

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei