Ötszáz dollár a Hyundai Sonata előtakarékossági programjához


A Hyundai Motor America 500 dollárral támogatja azokat, akik a BoostUp előtakarékossági programban egy Hyundai Sonata vásárlására gyűjtenek.

„Nagyon izgatottak vagyunk a vadonatúj Sonata miatt és úgy gondoljuk, a BoostUp partnerség a tökéletes módja, hogy segítsük az autóvásárlók okos döntéseit” – mondta Nathan Miller, a Hyundai Motor America vásárlásösztönző részlegének csoportvezetője. „A BoostUp együttműködésünkkel még dinamikusabb ösztönzőt nyújthatunk az újautó-vásárlásokhoz és olyan gondtalan megtakarítási formát kínálhatunk leendő ügyfeleinknek, amelyet 500 dolláros indulóösszeggel támogatunk.”

A Hyundai 2009 novemberében első autógyártóként csatlakozott a BoostUp előtakarékossági programhoz és a 2015-ös Hyundai Sonata bevezetésével kapcsolatban elsőként a Hyundai kínál azonnali pénzügyi ösztönzőt a megtakarításhoz.  


„A Sonata promóció a BoostUp egyedi ajánlata, mivel felhasználóinknak nem kell megvárnia a vásárlási folyamat végét ahhoz, hogy egyik partnerünktől megkapják a támogatás összegét” – mondja John Morgan, a BoostUp alapító ügyvezetője. „A BoostUp célja, hogy megtakarításaikon keresztül segítse a felhasználóit életük nagy vásárlásaihoz, és mi lehet annál nagyobb jutalom ezért, mint azonnal adni 500 dollárt egy olyan remek autó megvásárlásához, mint a Sonata.”

A 21 150 dolláros indulóárral rendelkező 2015-ös Hyundai Sonata kifinomult megjelenése a Folyékony Szobrászat 2.0 formai irányzatot követi, amely merevebb karosszériával, jobb irányíthatósággal, kevesebb zajjal, vibrációval és fejlett biztonsági és kényelmi felszereltséggel párosul.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei