Járóbeteg-ellátáshoz tökéletes a Hyundai i10


A németországi Siegen városában működő Diakonie Südwestfalen a Büdenbender Hyundai Business Centerében 13 darab vadonatúj Hyundai i10 modellt vett át nemrég.

A Diakonie Südwestfalen összesen 21 Hyundai i10-et állít be autóparkjába idén, amelyből 13 darabot már át is vehetett a Hyundai Business Centerében. A háromhengeres, 67 lóerős alapmotorral felszerelt városi kisautó a szociális ellátó szervezet járóbeteg ellátáshoz és gondozáshoz használja majd fel leginkább. A Diakonie Südwestfalen 3 200 alkalmazottjával a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű szolgáltató szervezete.    


A szervezet vezetője, Harry Feige szerint több tényező határozta meg végső döntésüket: „A nagyon jó lízingdíj, a Hyundai kilométerkorlát nélküli ötéves garanciacsomagja optimális költségstruktúrát biztosít számunkra. A döntő tényező volt viszont a Büdenbender Autóház Business Centerének kompetens szaktanácsadása, valamint a Business Center 24 órás felügyelete által biztosított állandó mobilitás garancia volt.”

A Hyundai 2010-ben kezdte meg a Business Centerek kiépítését azért, hogy erősítse a flottapiacon betöltött szerepét. Ezekben a Business Centerekben kereskedelmi és flottaügyfelek különleges szolgáltatásokat, köztük speciális nyitvatartási időket, készpénzmentes fizetési lehetőségeke, illetve teljes körű lízingcsomagokat kínálnak az ügyfelek részére, akiknek egyéni ajánlatokat és támogatási lehetőségeket is kínálnak. Ma Németországban kereken 70 ilyen Business Center működik.  

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei