Neuville egy Hyundai Genesist kapott


A Hyundai Deutchland még éppen az augusztus 21-én Németországba érő WRC futam előtt egy vadonatúj Genesis modellel lepte meg Thierry Neuvillet, a Hyundai fő ralipilótáját.  

A németországi Alzenauban működő Hyundai Shell World Rally Team hazai pályájának tekinthető futam előtt a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője, Markus Schrick egy új Hyundai Genesist adott át a csapat első számú pilótájának. „Az i20 WRC versenyautó mellett a közutakon is szívesen vezetek dinamikus autókat. Nagyszerű, hogy ezt a Genesis sportlimuzin eleganciával és kényelemmel egyesítve tudja. Így még verseny után is tudok majd örülni a vezetésnek” – mondta lelkesen Neuville.


Markus Schrick, aki maga egy Hyundai Veloster Turbo modellel a nürburgringi hosszú távú versenyen már bizonyított, így gyakorlatilag Neuville versenyzőtársaként örült Neuvillel együtt: „Aki a Hyundaijal a nemzetközi versenysportban ennyire jól teljesít, megérdemli, hogy a Hyundai egyik reprezentatív modelljét használhassa. Saját tapasztalatomból tudom, hogy milyen sokat nyújt a Genesis sportlimuzin és milyen nyugodtan, ugyanakkor gyorsan lehet a hivatalos utakat teljesíteni.”

A 26 éves belga Thierry Neuville első Hyundainál töltött szezonjában jelenleg a hetedik helyen áll a WRC összesített ranglistáján. Eközben viszont már kétszer is felállhatott a dobogóra. Az augusztus 21 és 24 között Trierben megrendezésre kerülő ADAC Rally Deutchland futamon Neuville megbízható teljesítményét egy továbbfejlesztett autóval párosítja majd.  

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei