A Hyundai Santa Fe két magazin szerint is az Év Legjobb Családi Autója


Az amerikai Parents (Szülők) és az Edmunds.com magazin közös felmérésének eredményeként bejelentették, hogy szerintük a 2014-es Hyundai Santa Fe a 2014-es év Legjobb Családi Autója.

„A családok nagyon sokat várnak autójuktól” – állítja Dana Points, a Parents magazin főszerkesztője. „A biztonság minden szülő legfontosabb elvárása és éppn ezért izgatottan figyeljük, mennyi autógyártó kínál ma már holttérmentes tükröket, ütközésmegelőző rendszereket a már meglévő számtalan légzsák és a kötelező menetstabilizáló mellett.”


A Parents magazin és az Edmunds.com több száz jármű vizsgálatát követően választják ki a legjobb tízet, majd azok közül a legbiztonságosabb, leginkább megbízható és legjobban teljesítő családbarát autókat válogatják ki. Minden autó olyan felszerelésekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi és a családi utazásokat, pl. a megbízhatóság, remek fogyasztás és bőséges csomagtér-kapacitás.   

„A 2014-es Santa Fe olyan családbarát modell, amely keresztezi az élményszerű vezetést az olyan fejlett technológiai színvonallal, amelyek között ott találjuk a holttérfigyelő rendszert, a lejtmenetvezérlőt” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezési vezetője. „Megtiszteltetés számunkra, hogy megkaptuk a Parenst és az Edmunds.com magazin szakértőinek elismerését, amely alátámasztja azt a sikert, amelyet ezzel a valóban multifunkciós terepjáróval a piacon elértünk.”


A 2014-es Hyundai Santa Fe merész formatervvel, prémium kényelemmel és számos biztonsági és műszaki felszereltséggel rendelkezik, amelyek között megtaláljuk a hátsó parkolóradart, a stabilitás-menedzsmentet, blokkolásgátlót és a hét légzsákot. A Santa Fe 3,3 literes V6-os benzines motorja remek üzemanyag-fogyasztást, vezethetőséget és hatalmas nyomatékot kínál a családok számára.   


Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei