Az autókereskedők szerint a Hyundai i10 az Év Autója


A Hyundai új generációs i10 modelljét a Car Dealer magazin az angol autókereskedőket megkérdezve Év Autója díjjal jutalmazta.

A Hyundai i10 az Egyesült Királyságban működő autókereskedők által odaítélt díjat olyan népszerű modellek elől szerezte meg, mint a Ford Fiesta ST vagy éppen a Skoda Octavia. A kereskedők méltatták a kisautó gyártási minőségét, ár-érték arányát, kifinomultságát és piacvezető ötéves korlátlan garanciáját.


„Nagy örömmel jelenthetem be, hogy a kiváló Hyundai i10 nyerte el a Car Dealer magazin Év Autója díját” – mondta James Batchelor, a Car Dealer magazin szerkesztője. „Angol kereskedők százai vettek részt az idei felmérésben, amely emiatt a legátfogóbb az iparágban. Ezt a díjat az egész Királyság kereskedőpartnerei ítélik oda – függetlenül attól, melyik márka franchise szerződésével rendelkeznek.”


„Az új generációs i10 kiemelkedően meghatározó tevékenységünk szempontjából, amely jelentős szerepet játszik az Egyesült Királyság hevesen versengő városi kisautó kategóriájában” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK vezetője. „Az i10 2009 óta a Hyundai legkeresettebb modellje Angliában, az új generációs i10 pedig folytatja ezt a megkezdett utat. Idén január óta 12 170 új generációs i10-et adtunk már el és nagy örömünkre szolgál, hogy az autó nemcsak a már meglévő ügyfeleink figyelmét kelti fel, de új vásárlókat is hoz a márkának. Köszönettel tartozunk márkakereskedői hálózatunknak azért, mert az új modell mögé álltak és felnőttek a vásárlói elvárásokhoz.”

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei