Egymillió Hyundai i20 készült Indiában


A Hyundai indiai képviselete bejelentette, hogy a modell helyi gyártásának 2008-as megkezdése óta immár összesen egymillió i20 fut a világ útjain.

A Hyundai Motor India Limited vállalat, India második legnagyobb autógyártója és legnagyobb személyautó exportőre eddig összesen egymillió példányt készített az i20 prémium kisautójából.


Az „Világ számára Indiában készült” i20 India autós történelmének legtöbbször díjazott autója, hiszen a modell pályafutása során összesen 34 különböző elismerést kapott. A prémium Elite i20 többek között elnyerte az India Év Autója címet 2015-ben, amely a Hyundai azon eltökéltségének legjobb bizonyítéka, amely szerint a márka Modern Prémium értékeket és Briliáns Pillanatokat visz vásárlói életébe.


„Ez a történelmi pont bizonyítja a Hyundai i20 globális vonzerejét, amely sportos formát, funkcionalitást és kategóriája legjobb teljesítményét nyújtja” – mondta Y. K. Koo, a Hyundai Motor India ügyvezetője. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy az i20 modellek elérték az egymillió darabos globális értékesítési mérföldkövet és az autó találkozott az indiai és világ autóvásárlóinak ízlésével. A Hyundai egy Modern prémium márka, amely minőséget, innovációt és értéket ad díjnyertes technológiája, stílusa és teljesítménye mellé. A Hyundai továbbra is elkötelezetten igyekszik kielégíteni ügyfeleinek vágyait és a piaci trendekhez igazodva folytatja termékeinek továbbfejlesztését.”


A Folyékony Szobrászat stílusirányzattal megformált i20 modellt 2008-ban vezették be a világpiacon és Indiában egyaránt. Bemutatkozása óta az i20 újrafogalmazta az indiai prémium kompakt kategóriát és sportos, dinamikus és innovatív vezetési élményt kínál az indiai és a világ más részein élő vásárlók számára. Ma az i20 képviseli leginkább a „Világ számára Indiában készült” termelési szlogent és a vállalat azon elkötelezettségét, amely szerint világszínvonalú mobilitási megoldást kínál ügyfelei számára világszerte.  

Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei