Első hivatalos előzetes az új Hyundai i30-ról


A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első információkat az i30 harmadik generációjáról, amely az októberi Párizsi Autószalonon lesz először látható.

A Hyundai Párizsi Autószalon előtt egy hónappal, már szeptember 7-én bemutatja hivatalosan az új generációs i30 modelljét, amelyről most közölték az első hivatalos információkat, amelyek mellett néhány részletfotót is nyilvánosságra hoztak.

„Ez egy autó mindenki számára – az új generációs Hyundai i30 formatervének kialakításakor nemcsak egy vásárlót vettünk alapul, figyelmünket a különböző emberek széles körére összpontosítottuk” – mondja Peter Schreyer, a Hyundai Motor Group formatervező részlegének elnöke. „A forma a Hyundai Motor formanyelvének evolúciója természetesen áramló vonalakkal, kifinomult felszínekkel és karosszériával, amelyek időtlen megjelenést kölcsönöznek az autónak. Az új generációs i30 modellünkkel bemutatjuk a továbbfejlesztett hűtőmaszkot: az ívelő maszkot.” 


Az Európában tervezett, fejlesztett és tesztelt új generációs i30 a Hyundai Motor kulcsfontosságú eleme a márka kínálatában. Ennek megfelelően az új i30 megtartotta jellegzetes vonalvezetését, ám a részletmegoldások teljesen újak. A harmadik generáció a korábbiaknál szűkebbre szabott első lámpatesteket visel, amelyekben akár LED fényszórók is helyet kaphatnak. Alattuk teljesen új az ívelt oldalú hatszögletű hűtőrács, amelynek két oldalán olyan függőleges LED menetfényeket alkalmaznak, amelyek az irányjelző szerepét is betöltik. Hátul a korábbiaknál kevésbé döntött hátsó szélvédő alatt visszafogottabblámpatestek adnak komolyabb megjelenést az új i30-nak, alatta pedig a lökhárító felső részén jóval méretesebb hátsó prizmák kaptak helyet.


Miközben az emberek szokásai és érdeklődése egyre inkább a technológiai megoldások, az egyéniség és a rugalmasság felé fordul, a Hyundai Motor továbbmegy, újraértelmezi ajánlatait és a következő szintre lép vásárlóival. Az új generációs i30 a legmagasabb értéket, hatékony és dinamikus motorpalettát, egyedülálló biztonsági szintet és kapcsolódási lehetőségeket kínál az európai és globális ügyfélköre igényeihez.    

Az új generációs i30 kevesebb mint egy hónap múlva, szeptember 7-én mutatkozik be hivatalosan, majd első alkalommal az októberi Párizsi Autószalonon lesz látható élőben.


Forrás:  hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei