Megnyílt az Egyesült Királyság legnagyobb Hyundai kereskedése


Skócia legnagyobb városában, Glasgowban megnyitotta kapuit a Hyundai legnagyobb márkakereskedése az Egyesült Királyságban, az Arnold Clark Hyundai 857 négyzetméteren várja ügyfeleit.  

Az új bemutatóteremben egyszerre 20 modellt tudnak bemutatni a Hyundai legújabb palettájából, ahol több mint 50 képzett munkatárs áll a vásárlók szolgálatában, legyen szó értékesítésről, szervizről vagy alkatrész-értékesítésről. A kereskedés mellett egy 7 állásos szervizműhely is helyet kapott, ahol egy műszaki vizsgaállomást és egy abroncsállomást is létesítettek.  


Az Arnold Clark cég még 2002-ben nyitotta meg első Hyundai kereskedését Glasgowban, ahol 2012-ban megnyílt a második márkaképviselete. Az eladások növekedésével – 2015-ban 1 100 Hyundai kelt el a két helyen – döntés született arról, hogy a két márkakereskedést egy, a márka új kívánalmainak megfelelő helyre összevonják, amely 4 millió fontos beruházással most meg is valósult.


„Az Egyesült Királyságban létrejött legnagyobb márkakereskedésünkként ez a hely erős márkajelenlétet biztosít a város szívében” – mondta Martin Wilson, a Hyundai Motor UK értékesítési vezetője. „Ez a márkakereskedés az Arnold Clark jelentős beruházásával valósult meg és az épület magában foglalja a Hyundai új globális márkakereskedés identitását. Ennyi új modell érkezésével nagy örömünkre szolgál, hogy az Egyesült Királyságban ilyen lenyűgöző vezérképviseletünk van.”  


„Az Arnold Clark és a Hyundai ezen izgalmas új vállalkozása megszilárdítja mindazt az értéket, amit a vállalat nyújt a vásárlók részére Glasgowban” – mondta David Munton, az Arnold Clark franchise menedzsere. „Ezzel a vezérképviselettel választékot, értéket és kivételesen magas szintű szervizmunkát tudunk végezni a központban.”  


A Glasgow központján áthaladó M8-as autósztráda mellett fekvő új Hyundai márkakereskedés nappal és éjszaka is kiválóan észrevehető jelenség. Az új márkaidentitás külső és belső meleg bronzszínei mellett a nagy üvegfelületeken beáramló természetes fényével tűnik ki. A vásárlók élvezhetik a nyugodt, inspiráló környezetet a kényelmes váróban, ahol táblagépeken tudhatnak meg még többet a Hyundai márkáról.   

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei