Hatszázezer Hyundai Solaris kelt el Oroszországban


A Hyundai Motor CIS bejelentette, hogy az orosz piacon abszolút piacvezető Solaris modelljéből nemrég értékesítette a hatszázezredik példányt.

A jubileumi, 600 ezredik példányt a krasznojarszki Alexander Bandurko vásárolta meg, aki a krasznojarszki Hyundai Center márkakereskedés vezetőjétől, Alexei Maslowtól egy egyedi irattartóban kapta meg új autójának iratait.    

A vállalatnak öt és fél évébe telt, amíg elérte ezt a jelentős mérföldkövet, hiszen a Solarist 2011 februárjában kezdték értékesíteni az orosz piacon. „Mi minden egyes vásárlónkat nagyra értékeljük, így Alexandernek is nagyon köszönjük, hogy a Hyundai Solarist választotta. Márkakereskedésünkre mindig számíthatsz, ha az autód karbantartásához segítségre van szükséged.” – mondta Alexei Maslow.   


Válaszként az újdonsült boldog tulajdonos megosztotta, miért a Hyundai Solarisra esett a választása: „Már hosszú ideje a kereskedés ügyfele vagyok és azért választottam újra a márkát, mert az előző autóm is tökéletesen megbízhatóan működött.”  

A 2016-os év első hat hónapjának értékesítési adatai alapján a Hyundai Solaris Oroszország legkeresettebb modelljévé vált. Eddig idén ugyanis már több, mint 45 ezer ilyen típusú autó kelt el az országban.   

A Hyundai Solarist Oroszország számára a vállalat szentpétervári üzeme állítja elő. A típus azért vált különösen népszerűvé az orosz vásárlók körében, mert a Solaris a modern formavilág mellett minőségi anyagokat, gazdaságos és hatékony motorokat és magas fokú biztonságot nyújt. Ezen adottságai alapján a Solarist számtalan neves autóipari elismerésben részesítették, többek között a az Év Autója címet is elnyerte 2012-től 2016-ig minden évben.  

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei