Hyundai családi napok a németországi LEGOLAND-ban


Augusztus első hétvégéjén a Hyundai Motor Deutchland ismét családi napokat tart a németországi LEGOLAND központjában, ahol számos érdekes program várja a kicsiket és nagyokat.

A Hyundai Motor Deutchland idén is megrendezi családi napjait a németországi LEGOLAND területén, ahová augusztus 7-án és 7-én a Hyundai tulajdonosok és három kísérőjük ingyenesen léphetnek be. Ehhez csupán arra van szükség, hogy a Hyundai fogadópultoknál felmutassák az autó forgalmiját és kulcsát, amellyel regisztrálják a belépőket, de aki itt sem akar sorban állni, az már korábban az interneten is regisztrálhat.


Az immár tradicionális Hyundai családi napokon a család minden tagjának számtalan programmal kedveskedtek a szervezők. A park különböző játékállomásain kicsik és nagyok is bizonyíthatják ügyességüket, tudásukat, amellyel egy nyereményjátékon vesznek részt. Ezek közül a legnépszerűbb a Hyundai LEGOLAND autósiskola, ahol a gyerekek közvetlen közelről tapasztalhatják meg a közlekedést. A 7 és 13 év közötti gyerekek számára egy elméleti oktatást követően valódi közlekedési táblák, jelzőlámpák és valódi közlekedési helyzetek között egy 6 km/órás sebességgel haladó autóban bizonyíthatnak, amelyeket követően megszerezhetik életük első jogosítványát. A 3-6 éves korosztály a Junior autósiskola keretei között szerezhetik meg életük első közlekedési élményeiket.


Miközben a kicsik játékosan ismerkednek a közlekedés világával, szüleik megismerkedhetnek a Hyundai kiállított modelljeivel. A LEGOLAND ezen a hétvégén ráadásul különlegesen hosszan, este 10-ig várja az érdeklődőket, akik egy nagy, akrobatikával, fényelemekkel és illúzióval tarkított színpadi előadást követően egy látványos tűzijátékban gyönyörködhetnek majd.  


A LEGOLAND Játékos tanulással, határtalan ötletekkel, interaktivitással és aktív játékossággal akciódús időtöltést, felejthetetlen kalandokat ígér egyedülálló LEGO Világában, ahol több mint 55 millió kocka található. A családi élménypark nyolc tématerületén több mint 50 attrakció, bemutató, LEGO építő műhely és 4D mozi várja a vendégeket.   


A park legnagyobb kincse a MINILAND, ahol 1:20 arányban Európa híres nagyvárosait építették fel 25 millió LEGO kocka segítségével. A MINILAND legújabb alkotása a High Five névre hallgató épületcsoport, ami a világ 5 legmagasabb felhőkarcolóját 1:150 méretarányban ábrázolja 400 ezer kocka felhasználásával, köztük 5,5 méter magasra nyúlik a Burj Kalifa. Itt is van azonban egy Hyundai épület, Európa első új típusú vezérképviseletének másával.   


„Lenyűgözőek ezek az utánzatok és büszkék vagyunk arra, hogy vezérképviseletünk kicsinyített mása is ott áll Frankfurt ismert épületei mellett” – mondta Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője.  

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei