8,5 milliótól indul idehaza az új Santa Fe


Immár Magyarországon is megvásárolható a Hyundai új, harmadik generációs Santa Fe modellje, amely külseje mellett technikájában és felszereltségében is sokat gyarapodott.

A Hyundai idei egyetlen igazi világújdonságát az elődben is szolgáló kétféle motorral, egy 150 lóerős kétliteres, illetve egy 198 lovas 2,2 literes CRDi dízelmotorral, valamint háromféle felszereltségben lehet megvásárolni, ezenkívül a különböző szinteken opciós csomagokkal lehet kiegészíteni.

A kizárólag a gyengébbik dízelmotorral rendelhető Comfort alapkivitel 8,5 millió Ft-os áron kapható. Ezért az árért teljes biztonsági csomagot kapunk összesen 7 légzsákkal, a menetstabilizálót is magában foglaló járműstabilitás-kontrollal együtt (VSM), visszagurulás-gátlóval és lejtmenetvezérlővel sőt, már itt szériatartozék a gyalogosvédelemre szolgáló aktív motorháztető.


A komfortot elektromos, fűthető külső tükrök, LED nappali menetfény, ködlámpa, bőrborítású kormány és sebességváltó, kartámasz, valamint a hat hangszórós, kormányról vezérelhető audióberendezés szolgálja, ám többek között behajtható kulccsal ellátott riasztóberendezés, automata fényszórók, négy elektromos ablakemelő és manuális légkondicionáló is az alapellátmány részét képezi. A Comfort szinten pluszpénzért metálfényezés (160 ezer Ft), ülésfűtés (95 ezer Ft), illetve összkerékhajtás (500 ezer Ft) kérhető.

A közepes felszereltséget képviselő Style kivitel rendelhető mindkét dízelmotorral, (8,99 és 9,3 millió Ft-os indulóáron) illetve elsőkerék-, valamint összkerék-meghajtással egyaránt. A Comfortnál felsorolt tételeken túl itt már alapból jár a tetősín, elektromosan behajtható tükrök, tolatóradar, kihangosító, kétzónás automata klíma. A külön választható felszereltségek köre itt már jóval szélesebb, rendelhető 18 collos könnyűfém felni (145 ezer Ft), xenon fényszórók (245 ezer Ft), panoráma napfénytető (375 ezer Ft), visszapillantó tükörbe integrált tolatókamera (125 ezer Ft), valamint mélynyomóval és tolatókamerával ellátott Prémium audiórendszer (145 ezer Ft).


A kínálat csúcsán a 2,2 literes CRDi motorral, 10,4 millió Ft-ért kapható Premium felszereltség található, amelyhez az eddigiekben felsoroltakon túl alapáron jár a xenon fényszóró, a hővédő üvegezés, a tolatókamera, a teljes bőr kárpitozás elektromos ülésállítással, az elektromos rögzítőfék, első-hátsó ülésfűtés, napvédő rolók a hátsó oldalajtókban, Supervision műszeregység, a 10 hangszórós prémium audiórendszer, a 220 voltos csatlakozó, a jégmentesítő, az intelligens kulcsfelismerő rendszer nyomógombos indítással és az esőérzékelős ablaktörlő.

Premium szinthez választható opció az adaptív xenon, (145 ezer Ft), a prémium bőr kárpitozás (95 ezer Ft), valamint az integrált navigációs rendszer (285 ezer Ft).


A Comfort és Premium felszereltségi szinthez 400 ezer Ft-ért vásárolhatunk további két, felhajtható hátsó ülést, amelyhez azonban hátsó légkondicionáló kivezetés, illetve (automata váltó esetén) automatikus hátsó szintszabályozás is jár. 

Aki a Santa Fe Premium szintű autóját tovább kívánja bővíteni, Executive csomaggal egészítheti ki az egyébként sem szegényes felszereltséget. A 800 ezer Ft-ért kínált csomagban 19 collos alufelnik, panoráma napfénytető, adaptív xenon fényszórók, automata parkolórendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, integrált navigáció, illetve keréknyomás ellenőrző rendszer található.

Forrás: hyundai.hu

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei