Új vezérképviseletet nyitottak Angliában




A Hyundai növelni igyekszik jelenlétét Anglia fővárosában, Londonban, amelynek Romford városrészében az ország legnagyobb márkakereskedése nyílt meg nemrég.

A hivatalos megnyitó ünnepségen a kereskedést üzemeltető Essex Motor Company igazgatóján, Bill Cookon kívül megjelent Tak-uk Im, a Hyundai európai elnöke is, akik közösen vágták át a szalon megnyitását jelképező szalagot.

Az East London Hyundai egy régi teherautó műhely alapjaira épült, amely ma gyakorlatilag a legnagyobb az angol márkakereskedések között.  


„Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a megnyitáson részt vett Im elnök úr is. az eredeti épületet teljesen felújítottuk annak érdekében, hogy egy attraktív és professzionális létesítmény jöhessen létre, ahol a vásárlók új és használt Hyundai gépkocsik vásárlása mellett szakavatott segítségre számíthatnak a szervizes csapattól is.” – mondta Bill Cook, az Essex Motor Company vezetője, majd hozzátette: „Mivel már több Hyundai márkakereskedésünk működik a Southenden, Basildonban és Chelmsfordban, így tökéletesen ismerjük a régiót és a vásárlói bázist, amelyet most már az East London Hyundai is kiszolgálhat.”

Az összesen 17 új Hyundai modellnek helyet biztosító 595 négyzetméteres bemutatóterem a létesítmény központi részét képezi. Az East London kereskedés nemcsak új, de használt Hyundai modellek eladásával is foglalkozik, amíg a fejlett szerviz a meglévő ügyfelek tökéletes kiszolgálására törekszik. 

„Hét új modellt vezettünk be ebben az évben, amelyhez méltó módon kívántuk fejleszteni értékesítési hálózatunkat. Az East London Hyundai megnyitása úgy gondolom, hogy tökéletes lesz vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásához a kezdetektől a végsőkig.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK vezetője.

Az új szalon tökéletesen demonstrálja a Hyundai felemelkedését és erejét Angliában, amely tovább erősödik.

Forrás: carsuk.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei