Kanadában is duplázott a Hyundai



A Kanadai Automobil Újságírók Szövetsége (AJAC) bejelentette, hogy a Hyundai Elantra GT (i30) a 21 ezer dollár feletti kisautók kategóriájában, míg az új Santa Fe szabadidő-autót a 35-60 ezer dollár közötti terepjárók között találták a legjobb új autónak.

Csupán az elmúlt évben az AJAC öt kategóriában emelte ki a Hyundai valamely modelljét, ezenfelül pedig a Hyundai Elantra elnyerte a Kanadai Év Autója címet is. A legutóbbi kategóriagyőzelmekkel az Elantra Gt és a Santa Fe ismét nagy esélyekkel indulhat a 2013-as Év Autója és Év Szabadidő-autója címekért.

„A Hyundai elnyert díjainak és elismeréseinek hosszú listája egyértelmű visszajelzése remek modellkínálatunknak.” – mondta Steve Kelleher, a Hyundai Auto Canada elnök-vezérigazgatója. „A Hyundai mérnökei a világ minden táján fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a legjobb autókat fejlesszék. Az Elantra GT és Santa Fe díjai a bizonyítékok arra, hogy a fejlesztésükre fordított rengeteg munkaóra nem volt hiábavaló.”


Az Elantra GT és a Santa Fe azon 60 jármű között volt, amelyet több, mint 70 újságíró vezethetett a „Test-Fest” elnevezésű egyhetes rendezvény során. A modelleket változatos körülmények között próbálhatták ki a résztvevők, amelyek alapján 23 különböző területen vizsgáztak az autók, míg végül kategóriánként győztest hirdettek. Az AJAC által elvégzett tesztelési rendszer az egyik legátfogóbb és legalaposabb a világon.

„Mindig örülök annak, ha a Hyundai termékeit közvetlenül hasonlítják össze az iparág legjobb neveivel.”- mondta Kelleher. „A mai vásárlók sokkal változatosabb kínálatból válogathatnak, amelyben azonban a Hyundai termékei minden tekintetben helytállnak.” – tette hozzá.   

Forrás: newswire.ca

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei