Online versenyre hívja rajongóit a Hyundai


A Hyundai Motor Company bejelentette, az Asphalt 7:Heat játékprogram segítségével globális videójáték vetélkedőt indít annak érdekében, hogy ezzel bővítse és minél nagyobb mértékben ismertté tegye a márkát a fiatalok körében. 

Bármely iOS platformot használó okostelefon/táblagép felhasználó most ingyenesen letöltheti az Asphalt 7:Heat játékot az Apple App Store-ból és részt vehet a „Hyundai Asphalt 7 Verseny”-en, amely november 19. és 25. között zajlik majd. A világ minden tájáról érkező jelentkezők kiválasztott pályán, egy Veloster Turbo „kormánya mögött” küzdhetnek meg, pontszámaik pedig automatikusan egy szerverbe továbbítódik, ahol kialakul a végeredmény. A minél nagyobb számú részvétel érdekében a játékot korábban letöltők ingyenesen frissíthetik a programot.

„Reméljük, rengetegen jelentkeznek majd erre a mobil versenyre a világ minden tájáról, köztük a Hyundai jelenlegi ügyfelei is, amely remek lehetőség, hogy a Hyundai igazán új oldaláról mutatkozzon be.” – mondta Wonhong Cho, a Hyundai Motor marketingosztályának vezetője. „Innovatív marketingtevékenységünkkel továbbra is ’Modern Premium’ értékeket kívánunk adni ügyfeleinknek annak érdekében, hogy az elvártnál is több élményt kapjanak a márkától.” – tette hozzá.


A játékprogramot kidolgozó Gameloft a világ egyik vezető közösségi videójáték-fejlesztője, amely idén júniusban jelentette meg az Asphalt sorozatának legújabb darabját. A dinamikus játékmenetéről és az igényes grafikájáról híres Asphalt sorozatot 2004-es bevezetése óta több, mint 50 millió alkalommal töltötték le. Idén augusztusban pedig a Hyundai stílusos Veloster Turbo és Genesis Coupe modelljei is csatlakoztak az Asphalt játék több, mint 60 prémium sportkocsijához.

A játék végeredményét decemberben hirdetik ki, amelynek győztese ingyenesen látogathat a Hyundai koreai gyárába, valamint elviszik a 2013-as Detroit-i Autókiállításra is.


Forrás: cisionwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei