Langdong videójáték az Apple termékein


Valószínűleg soha nem lesz kapható a Hyundai Elantra Langdong Európában, ám egy videójátéknak köszönhetően mégis vezethetjük azt – persze, ha van megfelelő eszközünk hozzá.

Különleges első kiképzésével, a folyékony szobrászat továbbgondolásával megszületett „Szélerő” formai megoldásaival, hatalmas belső terével és magas technológia színvonalával a Langdong magabiztosan emelkedik a kategória élvonalába. A Beijing Hyundai új divatot teremtett ezzel a középkategóriában.    


A Langdong immár nemcsak az utakon hódíthat, hiszen a modell bevezetésével egyidejűleg megszületett az azonos névre hallgató versenyjáték is.


Remek grafikájával és 3D gyorsítójával a Langdong Racing a hagyományos videójátékoknál nagyobb élvezetet és izgalmakat kínál. A Retina Display és a HD felbontás egyidejű alkalmazásával a játék optimális az iPad mellett az iPhone készülékekhez is. Amennyiben pedig egy megfelelő kábellel összekötjük a készüléket, akár tévéképernyőn vagy monitoron is élvezhetővé válik a játék.


A játék lényeg a Langdong vezetése különböző helyszíneken, ahol wifi vagy bluetooth segítségével akár egymás ellen is küzdhetnek a játékosok, sőt, a Game Centerbe belépve megtekinthetik a világrangsort is.


A játék mellett természetesen a főszerep az autóé, amelyet képek, videók segítségével ismerhetnek meg a játékosok, akik 9 nyelv közül választhatnak: a koreai és kínai mellett angol, német, spanyol, orosz és akár japán nyelven is élvezhetik a játékot.  


Forrás: itunes.apple.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei