A SEMA Tuningshow legjobb Hyundai koncepciója



A John Pangilinan tuningszakértő nevével fémjelzett Veloster Turbo JP Edition modellje legjobb koncepció díjat kapta meg a Hyundaitól a 2012-es SEMA Autótuning Show-n.  

John Pangilinannak  ez volt az első Veloster átalakítása, amely elnyerte a SEMA legjobb koncepciója címet. A JP Edition Veloster fényezését a BASF cég készítette, amely különleges mentazöld színösszeállításával könnyen felhívta magára a figyelmet a show ideje alatt.

„Nem volt egyszerű kiválasztani a legjobb koncepciót.” – mondta John Krafcik, a Hyundai Motor America vezetője. „A Hyundai hét innovatív koncepcióval készült a kiállításra, amelyek között ott találjuk a népszerű Veloster, Genesis Coupe és Elantra GT modelleket. Végül nem tudtuk kihagyni a JP Edition Velostert sem. A jellegzetes mentazöld fényezés, a széles sárvédőívek és a fekete kerekek nagyon jól illeszkednek az autóhoz. Gratulálunk, John!”


„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Hyundai díját idén nekem adta.” – mondta John Pangilinan, a JP Veloster megalkotója. „A JP Edition megalkotásakor a Veloster izgalmas formaterve inspirált minket, amelyhez ragyogó zöld fényezéssel tettünk még feltűnőbbé. A JP Edition a Veloster szériaautót a tuningautók exkluzív világába emeli.” John P. az emlékplakett mellett 5 ezer dolláros jutalomban is részesült a legjobban sikerült Hyundai koncepcióért.  

A JP Edition Veloster Turbo 1,6 literes turbómotorjához az ARK Performance kipufogóját illesztették, míg a felfüggesztés KW lengéscsillapítókkal és Brembo féktárcsákkal gazdagodott. A külső összhatást a Ray’s Gram alufelnik és a Toyo Proxes T1 Sport abroncsok teszik teljessé.  


Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei