A Titan Airways is Hyundai modellekkel szárnyal



Az angol Titan Airways légitársaság flottacsere programjának keretei között több Hyundai modellből is választott.

Az  Egyesült Királyság legtöbb repülőterén jelen lévő Titan Airways több funkcióra, pl. személyzet, illetve alkatrészek szállítására is használja majd a megvásárolt i20, i800 (H-1) és i40 kombi modelleket.


„A Hyundai melletti döntés legfontosabb tényezője az volt, hogy a koreai gyártó azon kevés autómárkák közé tartozik, amely egyszerre kínál kisautókat, valamint nagy személyszállító járműveket egyaránt.” – mondta Paul Taylor, a Titan Airways fejlesztési igazgatója. „A Hyundait a termékkínálat és a remek ár-érték arány miatt választottuk. Úgy találtuk, a kidolgozás minősége lenyűgöző, amely illik a Titan Airways célkitűzéseihez. Ezen felül a Hyundai 5 éves Tripla 5 garanciacsomagja szintén megkönnyítette a Hyundai melletti döntésünket.”

A Titan Airways félévente maga tartja karban autóit, hiszen ezen járművek a közutak mellett a kifutópályákon is megfordulnak, ahol a gyakoribb karbantartás előírás.


Taylor hozzátette: „A járműveket biztosító Haddock Hyundai kereskedés rendkívüli kiemelt módon kezeli cégünket, így elfogadta járműveink különleges felszereltsége és speciális szervizeltetési és fenntartási követelményeinket.”

„A Titan Airways professzionális és minőségi kiszolgálást biztosít ügyfelei számára, amely tökéletesen illik a Hyundai modellkínálatára is.” – mondta Martin Wilson, a Hyundai Motor UK nemzeti flottamenedzsere. „Megújult modellkínálatunk ideális flottavásárlóink számára kategóriagyőztes élettartam-költségeik miatt. Minőség, kifinomultság és gazdaságosság jellemzi új modelljeinket és örömünkre szolgál, hogy a Titan Airways légitársasággal együtt dolgozhatunk azon, hogy új flottájuk továbbra is az elvárt eredményeket biztosítsa számukra.”

Forrás: hyundai.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei