A HB20 Brazília 10 legkeresettebb autói között



A Hyundai első brazil modelljét októberben mutatták be, amely máris hatalmas népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy novemberre az ország legkeresettebb autói közé került.

A novemberi eladási adatok alapján ugyanis a Hyundai új HB20 modellje bekerült a 10 legkeresettebb autó közé, jelenleg a november 19-ig regisztrált 3902 darabos eladásával a 9. helyet foglalja el ezen a listán a modell. Ez a szám máris magasabb, mint a teljes októberben értékesített mennyiség, amellyel olyan vetélytársakat utasított maga mögé, mint a Renault Sandero, vagy éppen a Ford Fiesta.

A HB20 modellt szeptembertől gyártja a koreai márka Piracicaba városában működő vadonatúj üzeme és a Hyundai tájékoztatása szerint a több mint 100 kereskedő által regisztrált megrendeléseknek köszönhetően a várólista immár 2013. márciusánál tart. A gyárban máris előkészítik a második műszak beindítását, amellyel orvosolhatóak lennének a szállítási nehézségek.

A Hyundai 2012. novemberében eddig 7340 autót értékesített Brazíliában, amelynek több, mint fele az új HB20 modell volt.

Forrás:automotivebusiness.com.br

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei