A Hyundai Motor Europe díjazta kereskedőit



A Hyundai Motor Europe 18 európai ország 72 márkakereskedését díjazta az idén első alkalommal odaítélt Excellence Award díjával, amellyel elismerte az autógyártó által meghirdetett ügyfél-elégedettségi versenyben szerzett kiemelkedő teljesítményüket.

A díjakat Terry Im, a Hyundai Motor Europe vezetője adta át a díjazottaknak. A Hyundai számára kiemelten fontos ügyfeleinek, vásárlóinak elégedettsége. „A Hyundai csoport jelenleg a negyedik legnagyobb az autóiparban a világon. Célunk nem az elsőség, sokkal inkább a legkedveltebb márkává válni. Ezért a Hyundai hatalmas összeget, az éves árbevétel öt százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre. A fejlesztés, a végtermék a gyártóé, ám ezt el is kell tudni adni és ez már a kereskedő képességein múlik. Ez a végső siker, amely ugyanolyan értékes számunkra és amelynek elősegítésére vevőelégedettségi programokat indítottunk és a legjobb kereskedőinket Excellence díjjal jutalmazzuk erőfeszítéseik elismeréseként.” – mondta Im.


Hans Evil, a Hyundai holland képviseletének vezetője örömmel nyugtázta, hogy négy kereskedője is a legjobbak között végzett. Evil mindazonáltal úgy véli, hogy az emberi tényező továbbra is meghatározó. „Rengeteg energiát fektettünk az ügyfélkezelés elősegítésébe, a kereskedők pedig bizonyították, hogy  megérte a rengeteg fáradozás, amelynek eredményeként egyre bővül az elégedett Hyundai ügyfelek köre." - mondta Evil a díjátadón. 


Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei