Dubaiban járt a Hyundai alelnöke



A Hyundai Motor Company alelnöke nemrég Szaúd-Arábiában járt, ahol találkozott a régió egyik legnagyobb Hyundai hálózatának vezetőjével.

Mohamed Yousuf Naghi, a Mohamed Yousuf Naghi Motors tulajdonosa is részt vett azon a magas szintű megbeszélésen, amelyet a Hyundai közel-keleti régiójának kiskereskedelmi hálózata részére rendeztek Dubaiban. A rendezvényen részt vett Eui-sun Chung is, aki a Hyundai Motor Company alelnöki tiszte mellett a Kia Motors elnöke is.


A találkozás során az ifjabb Chung méltatta a Mohamed Yousuf Naghi Motors erőfeszítéseit, amelyeknek köszönhetően a Hyundai a térségben is növekedni tudott.    


Ezt követően a delegáció átvonult a Hyundai Deira autószalonba, ahol Chung megtekintette a létesítményt, illetve a bemutatótermet, ahol kiállították a márka Centennial és Genesis prémium modelljeit is.

„A Mohamed Yousuf Naghi Motors rendkívül büszke arra, hogy a Hyundai márkát képviselheti Szaúd-Arábiában. Eui-sun Chung látogatása bizonyítja a térség autópiacának fontosságát a Hyundai számára, valamint annak forgalmazójába vetett bizalmát. A jövőben továbbfejlesztjük szolgáltatásainkat vásárlóink megelégedése és a Hyundai sikerének biztosítása céljából.” – mondta Naghi a találkozó után.  


A közel-keleti régió fontosságának igazolására Chung látogatását úgy időzítették, hogy az alelnök találkozhasson a kereskedőkkel és megvitathassák a Hyundai jelenlegi teljesítményét a régió autópiacán. Chung megköszönte a forgalmazóknak az odaadó támogatást, amellyel a világ vezető autómárkájává tették a Hyundait. A találkozón a felek ezenkívül megbeszélték a márka jövőbeli stratégiáját is.

„A Mohamed Yousuf Naghi Motors-szal erős, pozitív kapcsolatot ápolunk, akárcsak a márka többi forgalmazójával, akik kulcsfontosságú szerepet játszanak a Hyundai sikerében itt, a Közel-Keleten. A Hyundai és annak vásárlói iránti folyamatos elkötelezettségük és odaadásuk fontos szerepet játszik a következő években is.” – mondta a Hyundai közel-keleti régióját vezető Tom Lee.


Eui-sun Chung 2009. óta a Hyundai Motor Company alelnöke, aki a vállalatot irányító Mong-koo Chung egyetlen fia. Az idősebb Chungot a Bloomberg nemrég egyébként az 50 legbefolyásosabb ember közé választotta.

Forrás: saudigazette.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei