A Hyundai Canada díjazta első számú kereskedését


A Hyundai kanadai képviselete nemrég kitüntette legeredményesebb márkakereskedését, amely nemcsak értékesítési eredményével, hanem jótékonysági hozzájárulásával is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A Hyundai Auto Canada január végén kitüntette a Mississauga Hyundai márkakereskedést 2013-as kiváló értékesítési eredménye és adománygyűjtő tevékenységéért. A kereskedés ugyanis az elmúlt évben 1 990 új Hyundai járművet adott el, miközben 22 063 dollár hozzájárulást gyűjtött a kanadai Hyundai Hockey Helper (HHH) programjához, amely eredményekkel kiemelkedik a kanadai márkakereskedések közül.  


„A Mississauga Hyundai márkaképviselet 2013-as teljesítménye jól demonstrálja, hogy az eladási siker és a közösségi elkötelezettség kéz a kézben járnak” – mondta Steve Kelleher, a Hyundai Auto Canada elnök-vezérigazgatója. „A Mississauga Hyundai képviselet odaadó munkája által a Hyundai bebetonozta magát a kanadai autóipar élvonalába. Ez a versenyszellem minden kanadai Hyundai modellben és  márkakereskedésben visszatükröződik.”

A Mississauga Hyundai év végi 1 990 darabos eredménye 5 százalékkal haladja meg a 2012-es eredményt. A második és harmadik helyen a Québec tartományban található montreali Hyudnai Gabriel és a Hyundai de Mascouche végeztek 1 965 és 1 769 autóval.


A helyi márkakereskedés által a Hyundai Hockey Helper keretében összegyűjtött 22 063 dollár a Mississauga térség hátrányos helyzetű gyermekeinek segít idén a hokiban. Idén immár második éve a kereskedés a legnagyobb adománygyűjtő, amely ráadásul a tavalyi évhez képest 47 százalékkal emelkedett is. 2013 során az ország 210 márkakereskedése összesen mintegy 1 millió dollárt gyűjtöttek össze a 2013/2014-es és a 2014/2015-ös szezonra.  


„Nagyon hálás dolog amikor egy helyi vállalkozás ilyen nagy mértékben támogatja a közösséget” – mondta Karl Subban, a Hyundai Hockey Helpers nagykövete, a Montreal Canadiens csapatban játszó P.K. Subban édesapja. „Az egészésgügyre és a fizikumra gyakorolt jótékony hatása mellett a szervezett sport megtanítja a játékosokat a csapatszellemre, az elkötelezettségre, és a kemény munka értékére. A Hyundai szalonok erőfeszítéseinek hála a HHH kezdeményezéssel a fiatalok jövőjébe fektethetjük az összegyűjtött adományokat.”

Forrás: newswire.ca

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei