Újabb Év Autója díjat kapott a Hyundai Grand i10


Újabb elismerést kapott a Hyundai új indiai kisautója, az NDTV ugyanis a Grand i10 modellt választotta a 2014-es Év Autójának.

A Grand i10 modell emellett elnyerte az „Év Belépő Kategóriás Kisautója” díjat, míg a Hyundai lett az „Év Autógyártója”. Az NDTV Autó és Motor Díja a szakértők és a vásárlók csodálatát és bizalmát fejezi egy-egy termék, vállalat iránt.   

A Hyundai Grand i10 tavaly szeptemberi bevezetése óta elsöprő sikernek örvend az egész országban főként annak prémium belső terének, divatos stílusának és lenyűgöző motorválasztékának köszönhetően. A Hyundai mostanáig kb. 45 ezer Grand i10-et értékesített, amely szintén az autó sikerességét igazolja. Az indiai Év Autója díjat is elnyert modell pillanatok alatt India öt legnépszerűbb modelljei közé került.


„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy megnyerhettük ezen a rangos díjakat – az NDTV Év Autója, az Év Autógyártója, az Év Belépő Kategóriás Kisautója díjat a Grand modellel.” – mondta a díjátadón B. S. Seo, a Hyundai Motor India ügyvezetője. „A nemrég ötmilliós gyártási darabszámot elért HMIL a Modern Prémium irányzatnak megfelelő világszínvonalú termékekkel erősítette meg elkötelezettségét az indiai piac iránt. Köszönjük vásárlóinknak, a médiának, üzleti partnereinknek és munkatársainknak, akik ebben a versengő piaci helyzetben támogattak és kimutatták bizalmukat a Hyundai márka iránt. Tovább erősítjük elkötelezettségünket beruházásainkkal, amelyekkel újabb kiváló minőségű termékeket kínálhatunk vásárlóinknak” – tette hozzá Seo.

A Grand i10 sikerességét meglovagolva a vállalat napokon belül bemutatja a kisautó platformjára épülő lépcsőshátú modellt, amellyel a márka a Honda Amaze és a Maruti Suzuki Swift Dzire modellekkel száll versenybe.

Forrás: cartrade.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei