Saját hálózatot nyit a Hyundai Mexikóban


A világ legdinamikusabban fejlődő autómárkájaként a Hyundai Motor bejelentette, hogy megalapította saját tulajdonú Hyundai Motor Mexico leányvállalatát, amely a jövőben aktívan részt vesz Mexikó növekvő autókereskedelmi rendszerében.

A Hyundai Motor úgy határozott, hogy nyit a mexikói piac felé, ahol az egyre növekvő márka értéke, a megbízható globális termékellátási rendszer és díjnyertes típusok támogatják a Hyundai sikerességét. A Mexikóvárosban elhelyezkedő új központ hivatalos megnyitására májusban kerül sor.


„A mexikói autópiac soha eddig nem látott lehetőségeket kínál, így izgatottan vezetjük be modelljeinket végre saját márkanév alatt” – mondta Tak Uk Im, a Hyundai Motor Company ügyvezetője. „Márkánk, globális termelésünk és kereskedelmi rendszerünk mérhetetlenül megerősödött az utóbbi években és biztosak vagyunk abban, hogy Mexikóban is a legjobb termékeket és szolgáltatásokat tudjuk kínálni ügyfeleinknek.”


„Nagy megtiszteltetés, hogy ebben az izgalmas időszakban részese lehetek a Hyundai Motornak és kíváncsian várom, a jövőben hogyan növekszik a márka Mexikóban” – mondta Pedro Albarran, a HMM frissen kinevezett ügyvezetője. „a nemzet néhány kiemelkedő kereskedése máris szerződést kötött velünk, így már most készek vagyunk versenyezni a konkurens márkákkal.” Az év elején kinevezett Albarran 12 éves autóipari tapasztalattal került a HMM élére, a Hyundai a Toyota mexikói szervezetének alelnöki posztjáról csábította a vállalathoz.  


A HMM termékportfóliója jelenleg is kialakítás alatt van, míg a kereskedelmi hálózat kezdetben Mexikó középső részére, többek között Mexikóvárosra, Guadalajarára és Monterreyre koncentrál. A HMM a jövőbeli terveit, beleértve a marketing- és reklámtevékenységük részleteit később hozza nyilvánosságra.


Ezzel a lépéssel a Hyundai végérvényesen megszüntette 14 éves kapcsolatát a Chrysler csoporttal. Eddig ugyanis a Hyundai Accent modellje Dodge Attitude, míg az i10 "i10 by Dodge" néven került forgalombba Mexikóban, habár mindkét modellen szerepelt a Hyundai logója is. 

Forrás: globalpr.hyundai.comautonews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei