A Hyundai Centennial az Év Limuzinja a Közel-Keleten


A Közel-Kelet piacvezető autós magazinja, az EVO idén a Hyundai Centennial (Equus) modellnek ítélte az Év Limuzinja megtisztelő címet.

Az új Centennial 2013 elején mutatkozott be a Közel-Keleten azzal az ígéretével, hogy versenyre kel a prémium kategória ismert neveivel az autó továbbfejlesztett belső kialakításával, élvonalbeli felszereltségeivel és két új, nagyteljesítményű GDI erőforrásával. Az EVO magazin értékelési folyamatában a Centennial maga mögé tudta utasítani a rangos és tradicionális német és japán konkurensek prémium modelljeit.

A díjat Tom Lee, a Hyundai Afrika és Közel-Keleti Központjának vezetője vette át Bassam Kronflitől, az EVO magazin főszerkesztőjétől, aki az alábbiakat nyilatkozta: „Volt szerencsénk az elmúlt évben tesztelni a 2014-es Centennial modellt, amely rendkívül meggyőző volt. A Hyundai ígérete szerint az autó a már bevezetett luxusmodellek valódi ellenfele lehet és a Centennial valóban teljesíti az elvárásokat. Az erős motor, a legújabb fedélzeti technológia és a nagyon kedvező vételár kombinációja alapján megérdemelten nyerte el az autó a 2013-as Év Limuzinja címet.”  


„A számos díj közül ez a legfrissebb olyan elismerés, amelyet a Centennial modell az elmúlt időszakban kapott a Közel-Keleten, és ez a díj valódi elismerése annak, hogy milyen messzire jutott cégünk, amely a vásárlók elvárásainak megfelelő vagy azt meghaladó minőségi színvonalú autókat gyárt” – mondja Tom Lee. „Az EVO magazin híres szerkesztési szabályzatáról és a luxuskategóriás modellek teljes körű tesztelési eljárásáról, így ezen díj különösen nagy jelentőségű a Hyundai Motor számára.”

A 2014-es Centennial modell a Hyundai elismert GDI motorjaival rendelkezik és a kényelem legmagasabb színvonalát biztosítva elektronikusan vezérelt multi-link felfüggesztést kapott, amelyhez kiegészítőként légrugózás is elérhető. A hátsó ülésen utazók két új 9,2 colos LCD monitoron élvezhetik a beépített szórakoztató rendszert, amelyhez vezetői információs rendszer (DIS) is kapcsolódik. A vezető dolgát a 360 fokos parkolókamera rendszer segíti, amely gyerekjátékká teszi a manőverezést az autóval.

A most megkapott elismerésen kívül korábban a modellt az Automobile magazin a Legjobb 2013-as Luxusautó díjjal jutalmazta, míg a korábbi, 2012-es modellt a Sport Auto magazin 2012-es Év Autójának választotta, amelyek mind a Centennial versenyképességét bizonyítják.

A Sport Auto magazin nemrég komoly próbatételeknek vetette alá a Centennial modellt. Az ezekről készült videók is bizonyítják a modell kiemelkedő képességeit:

360 fokos kamerarendszer:


Légrugózás:


A hátsó lábtér kényelme:



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei