Nagy az érdeklődés a Hyundai üzemanyagcellás technológiája iránt


Amerikában alig két hónap alatt 88 ezren látogatták meg a Hyundai üzemanyagcellás modelljének bemutatására létrehozott honlapot.

A Hyundai rendkívül nagy vásárlói érdeklődést tapasztalt a Tucson Fuel Cell iránt, mivel a novemberben elindított honlapot összesen 88 ezren tekintették meg. A honlapon kínált programban részt vevők csupán 499 dolláros havidíjért autózhatnak a Tucson modell üzemanyagcellás változatával, amelyben ráadásul korlátlan hidrogén üzemanyag tankolás is foglaltatik.

A használók 2014 tavaszától első alkalommal vihetnek haza olyan üzemanyagcellás modellt, amely szövetségileg hitelesített engedélyekkel rendelkeznek és amelyeket a dél-kaliforniai Hyundai kereskedők árusítanak majd.   


„Nagy vásárlói érdeklődést várunk a Tucson Fuel Cell modellünk iránt” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési alelnöke. „A hidrogénhajtású üzemanyagcellás modellek a környezetbarát járműtechnológia következő lépcsőfokát jelentik, mi pedig piacvezetőkké kívánunk válni a tömeggyártású és szövetségi engedélyekkel rendelkező Tucson Fuel Cell kiskereskedelmi árusításával. A modell hatótávja és gyors újratölthetősége az akkumulátorral működő elektromos autókhoz viszonyítva sokkal jobb. Sőt, az üzemanyagcellás technológia biztosan növelni fogja a károsanyag-kibocsátásmentes járművek elfogadottságát, így mindenki részese lehet a környezetre gyakorolt kedvező hatásainak.”

A Hyundai Tucson Fuel Cell kezdetben korlátozott darabszámban lesz elérhető a Losa Angeles / Orange County térség vásárlói számára, akik 499 dolláros havidíjért 36 hónapra lízingelhetik az autót, amely összegben korlátlan hidrogén feltankolás is benne van. „Amikor beszélgettünk a lehetséges ügyfelekkel, sokan megkérdezték, vajon mennyi a hidrogén ára” – mondja O’Brien. „Az aggályukat feloldva úgy gondoltuk, a lízingdíjba beépítve átvállaljuk ezt a költséget és így elmondhatjuk: ’Ez még egy olyan dolgo, amelyért nem kell aggódniuk, a Hyundai a vásárlók mögött áll.’”


Továbbá a Tucson Fuel Cell lízingelői ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatásban részesülnek, mint az Equus ügyfelei. A Hyundai 2010 óta kínált csomagjának keretei között a Hyundai kereskedő ingyenesen házhoz viszi a csereautót a szerviz idejére, majd ugyanoda vissza is viszi az ügyfél autóját.

A Hyundai hálózatban elsőként az Anaheim városában található Hardin Hyundai kereskedése, a Carsonban található Win Hyundai kereskedése és Tustin Hyundai árusítja a Tucson Fuel Cell modellt. Amerikai további részein a Tucson Fuel Cell akkor kerül értékesítésre, ha a megfelelő hidrogén töltőállomás-hálózat kiépül.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei