Megjelent a Hyundai HB20 2014-es változata Brazíliában


A Hyundai 2012 októbere óta gyártja Brazíliában kizárólag a latin-amerikai piacra tervezett HB20 kisautó-családját, amelyet most enyhén módosított.

A HB20 modellcsalád mindhárom tagját (ötajtós, limuzin és szabadidő-autó) a Hyundai Piracicaba városában működő brazil gyárában készítik, amely 2014-re elsősorban felszereltségében újult meg.


Az ötajtós HB20 és a négyajtós HB20S Comfort Plus változatához mostantól automatikus sebességváltó kapcsolódik, míg a HB20X emelt hasmagasságú szabadidő-autó minden változata alapáron megkapja az új BlueNav multifunkciós fejegységet. A BlueNav a HB20 többi verziójának csupán Premium felszereltségű változataihoz rendelhető opció.


Tovább fejlesztésként világítást kapott a csomagtér, baleset esetén automatikusan záródik az üzemanyagtartály, valamint visszahúzódó fedelű tárolórekeszt alakítottak ki az autó utasterében.

A 2014-es modellévre az 1,0 literes Comfort Plus változatok kívülről színre fújt külső tükröket és kilincseket, míg a Style kivitel belül krómozott kilincseket kapott. Az összes 1,6 literes motorral felszerelt HB20 mattfekete ajtókereteket visel, míg a HB20 Premium csúcsmodell krómozott külső kilinccsel és keretekkel érkezik.


A HB20S limuzin belső tere kéttónusú szöveteket kap, a Premium kivitelben pedig osztottan ledönthető hátsó üléstámla kapott helyet. A HB20X Premium perforált szürke, a Style pedig kék varrású bőrkormányt visel.


Forrás: motoroids.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei