Angliában is kapható az új Hyundai i10


Immár jobbkormányos kivitelben is elérhető a Hyundai vadonatúj i10 kisautója, amelynek alapmodelljét Angliában 8 345 fontért kínálják.

Az új generációs Hyundai i10 modell példaértékű kifinomultságát, vezetési tulajdonságait, biztonságát és értékét már többen elismerték és máris besöpörte a Top Gear, a Carbuyer és a What Car? magazinok díjait.

Az új Hyundai i10 angol alapfelszereltsége gazdagabb a hazainál, igaz, ára átszámítva 3 millió Forint felett (kb. 3,32 mFt) indul. Az S felszereltségi szintben a ledes nappali menetfény, elektromos első ablakemelők, USB és AUX bemenettel rendelkező RDS rádió mellett biztonsági felszerelés jár, amelyben az ESP, VSM és a hat légzsák ugyanúgy beletartozik, mint a keréknyomás-ellenőrző.

A középső SE szinten ezekhez 9 295 fontért (kb. 3,4 mFt) hátsó ablakemelők, színre fényezett kilincsek, fűtött külső tükrök, légkondicionáló és vezetőülés magasságállító is jár.


Akik még több felszerelésre vágynak, 9 995 fontos áron (kb. 3,6 mFt) megvásárolhatják az i10 kínálat csúcsán álló Premium változatot. Ebben ledes nappali menetfénnyel felszerelt ködlámpák, kanyarfényszórók, megvilágított ablakemelő- és tükörállító gombok, multifunkciós, bőrbevonatú kormánykerék és váltógomb, hangvezérléssel is működő Bluetooth kihangosító rendszer és 14 colos alufelnik kaphatók.   

Annak érdekében, hogy a vásárlók költségei átláthatóbbak és kezelhetőek legyenek, az új i10 modell finanszírozása havi 349 fontért átvállalja az autó szervizelésének költségeit is. Az i10 modell vásárlóinak az autó értékvesztése miatt sem kell aggódniuk, hiszen a CAP szakértői szerint az i10 3 éves, átlagosan 48 ezer kilométert futott példánya az újkori árának még legalább a felét éri.   


„Termékeinkre jellemző az igazi érték és ez az új i10-ben jelenik meg igazán” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. Az új i10 esetében a felszereltségi és a biztonsági színvonal az egy kategóriával magasabb szintet képviseli. Új finanszírozási szolgáltatásunkkal, a modell maradványértékének javításával és a jobb biztosítási besorolással az új generációs i10 az egyik leginkább költséghatékony kategóriájában, amelyet üröm birtokolni és üzemeltetni.”

A gépjármű-értékeléssel és üzemeltetési költségekkel foglalkozó CAP Automotive nemrég hozta nyilvánosságra a What Car? magazin díjazottjainak üzemeltetési költségeit. Az értékelés során figyelembe veszik az első három év értékcsökkenését, az üzemanyag-fogyasztást, a szervizelési és fenntartási költségeket és az adókat. Ebben az új generációs i10 érdemelte ki a leginkább költséghatékony autó címet – mérföldenként 29 penny költségével.


Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei