Új elnök a Hyundai olasz képviseletének élén


Miután 10 évet töltött a Hyundai olasz leányvállalatánál, Seong Nam Kim visszatért Koreába és átadta helyét Seock Joong Ohnak.

Seong Nam Kim összesen az utóbbi 14 évet töltötte Európában, abból tízet a Hyundai Italiánál. 2008-as vezető koordinációs igazgatói tisztségét követően 2011 novemberétől töltötte be a vállalat elnöki feladatait. Kim visszatér az anyacéghez Dél-Koreába, az olasz vállalatot pedig a továbbiakban Seock Joong Oh vezeti.


A 49 éves Seock Joong Oh Szöulban született, a dél-koreai Imha Egyetemen szerzett elektroműszerész diplomát, majd 1992-től a Hyundai Motor Company-nál kezdett dolgozni. A szakember tapasztalatait hamarosan nemzetközi szinten gazdagíthatta, 1998-tól a Hyundai Motor Europe németországi központjában dolgozott. 2002-ben visszatért Dél-Koreába, ahol az ausztrál és ázsiai exportértékesítésben , majd a Stratégiai Tervezési Részlegnél tevékenykedett.

Az utóbbi években a nyugat- és kelet-európai piac értékesítéséért volt felelős. „Szándékom szerint támogatom a Hyundai Italia ügyvezetőjét, Andrea Crespit, a teljes olasz vezetőséget és persze a kereskedőket azért, hogy a Kim úr által megkezdett utóbbi évek értékesítési növekedését folytatni tudjuk.” – mondta az új elnök. „Minden új lehetőséget kihasználunk azért, hogy megszilárdítsuk jelenlétünket Olaszországban is.” – tette hozzá Oh.

Forrás: ansa.it

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei