Személyi változások a Hyundai amerikai szervezetében


A Hyundai Motor America bejelentette, hogy Bob Pradzinskit nevezték ki az amerikai értékesítési részleg alelnökének, ám ennek hatására a szervezet alsóbb szintjein is jelentős változások történtek.  

Pradzinski elődje, Dave Zuchowski elnökké kinevezése miatt került a nemzeti értékesítés élére. „Bob immár 25 éve dolgozik a Hyundainál, így ő a „saját nevelésű” vezetőink legújabb képviselője, aki területi értékesítési vezetőként kezdte, majd fáradhatatlanul küzdötte fel magát és minden pozícióban bizonyította vezetői képességeit és rutinját.” – mondta Dave Zuchowski, a Hyundai Motor America elnök-vezérigazgatója. „Elégedettek vagyunk Bob kinevezésével és biztosak vagyunk azon képességeiben, amelyekkel gond nélkül tudja majd kezelni az értékesítés területét, ezek segítségével pedig még magasabbra juttathatja a Hyundai márkát.”

A Hyundai egyúttal bejelentette a szervezet vezetőségében bekövetkezett további változásokat is: Allan Harriman került Pradzinski helyére az értékesítési osztály igazgatójaként, Brian O’Malley pedig átveszi Harriman helyét a kereskedésfejlesztés élén. Harriman kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a különböző értékesítési munkakörökben, amelyekben szerepe volt a márka kiskereskedelmi csatornáinak példátlan bővülésében. O’Malley – aki korábban területi általános igazgatóként a középső országrészért volt felelős – felügyelete alatt történt az elmúlt évek hatalmas kereskedelmi hálózatbővítése és történelmi értékesítési rekordot ért el hivatali ideje alatt a régióban.  


A középső országrész területi általános igazgatója O’Malley helyett Paul Lamb lesz, aki korábban területi értékesítési vezető volt a régióban. Mellettük Erwin Raphaelt nevezték ki a nyugati országrész új területi általános igazgatójának, aki korábban a mérnöki és minőségbiztosítási osztályt vezette.

Mindezek a személyi változások a szervezeten belül történtek és jelképezik a Hyundai vezetői erősségét.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei